Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják Gyúrcsányt?

Miért utálják Gyúrcsányt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok járatos a politikában. Az Öszödi beszédet ismerem. De én akkor felnéztem rá, hogy bevalotta a hibáit és mondta nem mehet így tovább. Nekem ez jött le.

Orbán nyíltan lop, csal, kisemmizi az embereket, vállalkozókat,stb.. A szemünkbe meg hazudik, hogy mit meg nem tesz az országért.

2017. ápr. 8. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Ki a franc mondta, hogy jobb?! Szövegértés nem megy látom.
2017. ápr. 8. 12:54
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Csak azok utálják akiknek kimosta az agyát a Fidesz propaganda.

Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt nem rombolták le a demokráciát és nem volt ez a feudális maffiaállam mint most a felcsúti zsebdiktátor alatt.

A baloldali MSZP-SZDSZ kormányt hibáztatni bármiért már szimpla elmebetegség.

Ők sokkal közelebb vitték hazánkat a nyugati demokráciához.

2017. ápr. 8. 13:08
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
Folyamatosan és rendületlen csak összehasonlítgatni bírtok orbánokat mértek gyurcsányokhoz, gyurcsányokat orbánokhoz. Nem veszitek észre, hogy szart és fos között elmélkedtek melyik a finomabb. Tényleg igaz, hogy a magyar ember többsége pontosan ezt érdemli. Pontosan orbánokat meg gyurcsányokat.
2017. ápr. 8. 13:11
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem is az az érdekes, hogy miért utálják Gyurcsányt. Inkább az, hogy Orbántól miért fogadják el a "sokszorosát"?
2017. ápr. 8. 13:57
 15/20 A kérdező kommentje:

13as

Azért egy tölténnyel, melyiket választanád?

Én se csípem egyiket sem ezt az orbi kutyát meg egyenesen gyűlölöm a szavazóival együtt.

2017. ápr. 8. 14:26
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
Gyurcsány elcseszte...bevalotta ennyi kész pont többet nem kréjük a politikába...Orbán nyiltanlop csal hazudik de elöbb utobb börtönbe végzi hisz már kezd az embereknek elegük lenni
2017. ápr. 8. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:
16%
Gyurcsánytól az lett volna a minimum, ha lemond és soha nem jön vissza a politikába. Ehhez képest azóta is ott lopja a napot a parlamentben.
2017. ápr. 8. 14:40
 18/20 A kérdező kommentje:

Orbán börtönbe?

Melyik bíró fogja visszautasítani a milliókat akár milliárdokat?

Az ország legnagyobb maffiáját, háta mögött az orosz maffiával?

Ezt komolyan gondolod?

2017. ápr. 8. 14:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Az sajna már nem lényeg amit leírtál. Lehet hogy így van, lehet hogy én is hasonlóan gondolom. De ez nem változtat azon hogy Gyurcsány Ferenc a leggyűlöltebb kormány elnöke.
2017. ápr. 8. 19:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert rászolgált. Már leírták miért! :D
2017. ápr. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!