Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik az agymosottak a migránssi...

Kik az agymosottak a migránssimogatók vagy akik lélekben Európa migráns negyedeiben élnek?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 7. 21:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

Azok az agymosottak akik a felcsúti zsebdiktátor és bagázsa uszítása miatt mindenkire ugranak: a migránsokra, Soros, Brüsszelre, baloldalra stb.

A "migránssimogatók" meg tisztességes emberek akik emberi kötelességüket teszik azzal, hogy segítenek a menekülteken.

2017. ápr. 7. 22:18
 12/25 anonim ***** válasza:
67%

Dolgoztam feketékkel Angliában, arabokkal, illetve Déli-Keleti szlávokkal, rossz tapasztalatom nincs velük mert mind dolgozott nem lézengett, senkitől nem zárkóztam el mert befogadó vagyok, és szerettem is külföldiekkel haverkodni, mivel beszéltünk angolul mind, így volt hogy esti italozás után, még hosszasan beszélgettünk a másikkal, sőt akkor a legőszintébb a legtöbbje..

Én azt mondom aki náci, fajgyűlölő, meg f@..m tudja mi, az el se induljon külföldi munkára, mert fix hogy egy rossz szó után jobb esetben agyonverik érte, kint egész máshogyan mennek az ilyen dolgok, itthon azért nincs megtorlás mert a magyar van többségben, a külföldi meg lenyeli az anyázásokat, hisz örül hogy megússza ennyivel.

2017. ápr. 7. 22:38
 13/25 szántóvető ***** válasza:
60%
talán akik ilyen műcsonton rágódnak a belpolitikai helyzet helyett:ingatlanadó,chipadó,világrekord mértékű áfa,többszázmilliárdos stadionépítési program,újabb és újabb adók bevezetése ill a meglévők emelése(szeszesital,dohányáruk,üzemanyag,bioetanol,környezetvédelmi termékdíj,napelemadó stb stb.)
2017. ápr. 7. 23:01
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem meg az az agymosott,aki ilyen rossz belpolitikai helyzetben a migránsokkal foglalkozik.

Romokban az egészségügy,bezáratnak egy egyetemet.

De itt mindenki attól fél,hogy betelepítenek pár ezer embert,és majd megszállják egész Magyarországot...

2017. ápr. 8. 00:10
 15/25 anonim ***** válasza:
11%

" "migránssimogatók" meg tisztességes emberek akik emberi kötelességüket teszik azzal, hogy segítenek a menekülteken."

Aha, tisztességesek. :D

Amúgy meg szarnak pl. a saját rászoruló honfitársaira, mert azt nem lehet politikailag lovagolni.

2017. ápr. 8. 01:59
 16/25 Vazul1972 ***** válasza:
70%
"...vagy akik lélekben Európa migráns negyedeiben élnek?" Na basszus! És ők kik is?
2017. ápr. 8. 02:09
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
#15 Ne magadból indulj ki, pártkatona.
2017. ápr. 8. 02:40
 18/25 anonim ***** válasza:
13%

" #15 Ne magadból indulj ki, pártkatona"

Én belőletek divathumanistákböl indulok ki. :)

2017. ápr. 8. 05:47
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Még mindig magadból indulsz ki. Ez nem divat, hanem sziklaszilárd meggyőződés.
2017. ápr. 8. 09:17
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

"Amúgy meg szarnak pl. a saját rászoruló honfitársaira, mert azt nem lehet politikailag lovagolni."

Ja,mert a nagy nemzeti magyarok annyira szeretnek egymáson segíteni.

Valamelyik nap is volt itt egy kérdés,hogy miért adnak egy kerekesszékesnek annyit,hogy megéljen belőle...

Nem meglepő,hogy idegeneken nem akarnak ezek a nemzetiek segíteni,mert egymást is agyontaposnák legszívesebben..

2017. ápr. 8. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!