Ha holnap lennének a választások Magyarországon, akkor melyik pártra szavaznátok?
Fidesz
24 L
(Várom a lepontozást :D)
Nem tudom. Jobboldali vagyok, de most a 2-3 jelentősebb párt közül egyik politikája sem tetszik igazán, nem szívesen raknám melléjük az X-et. Lehet valamelyik feltörekvő kis pártra szavaznák inkább, hogy új szín kerüljön a politikába, magyar országgyűlésbe.
27/F
Jobbik. Aki látja, milyen népcsoport miatt szenved az ország.
És aki nem ment bele a fidesz játékába a migráns kötvény bevezetésébe.
Éljen a jobbik, a többi aki nem rá szavaz költözzön össze a borsodi bruszlikkal.
Youtube
divizio 88 Valami elvan b.....
Cáfolja meg aki tudja.
"41-es" vagyok, utolsó, egyetértek, aki nem a Jobbikra szavaz, az költözzön Fehéroroszországba, Indiába vagy Albániába, de ne a mi bőrünkre válasszon meg olyanokat, akik láthatóan tönkretették az országot.
Azért nem a ballibek fogják leváltani a Fideszt, mert már több mint 10 éve mélyrepülésben vannak (az ország nagy szerencséjére), és nem valószínű, hogy ez a közeljövőben megváltozik, sőt, egyre rosszabbnak tűnnek.
Nem értem miért kell lepontozni az összes véleményt, mindenkinek megvan a joga, hogy jobbikra vagy az LMP-re szavazzon. Vagy nem erről szól a szavazás?
Én a Momentumra.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!