Ha holnap lennének a választások Magyarországon, akkor melyik pártra szavaznátok?
Figyelt kérdés
Életkort és nemet is írjatok2017. ápr. 6. 16:57
11/33 anonim válasza:
Nem tudom. Szeretnék megnézni előtte egy pártok közötti tv vitát és kíváncsi lennék, hogy ki milyen ötletekkel jön elő. Ha ezt láttam, utána majd eldöntöm melyik a szimpatikusabb.
12/33 anonim válasza:
10#, mert rajtad kívül Vona se látta be, hogy a Jobbik retardáltakból toborzott szavazóbázist, azokat meg elég könnyű terelni, főleg egy kiterjedt médiamonopóliummal.
14/33 anonim válasza:
Jobbik, de nem azért mert annyira egyetértek velük.
A Fideszre nem szavaznék, mert úgyis nyernek, de ne legyen meg a 2/3-uk, baloldalira-liberálisra meg elvből nem szavazok.
27/N
15/33 anonim válasza:
12es
Inkább a bűnözés mint a cuukiskodás.
Hajrá fidesz! Hízzatok még 4 évíg.
17/33 anonim válasza:
Hát bárniylen csoportosulásra aminek miniszterelnök jelöltje Botka László
19/33 anonim válasza:
Miután már csalódtam a Jobbikban és az LMP-ben is marad az MSZP, meg már ígyis ők a legerősebb ellenzéki párt, oda érdemes voksolni, aki esetleg belekóphet Viktorék levesébe.
20/33 anonim válasza:
Ezért tart itt az ország, kérdező. Deklaráltan hazaellenes viccpártra szavazók, az országot az elmúlt 7 évben tönkretevőkre szavazók, a még kormányra sem került két messze legnormálisabb pártban csalódott, ezért a létező legrosszabb, az országot majdnem csődbe vivő pártra szavazók. Na meg arra a Botkára, amely ősidők óta a kommunista utódpárt tagja, és ebben semmi kivetni valót nem lát. Előbb-utóbb úgyis a Jobbik nyer, még a sok szavazó is rájön előbb-utóbb, hogy milyen a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!