Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Linkelnétek azt a videót,...

Linkelnétek azt a videót, amiről Bayer Zsolt beszélt tegnap a Paláverben, miszerinnt a CEU tüntetők b*zizták a rendőröket?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
úgy érted, amin egy darab tüntető, aki akár bomlasztani is mehetett oda, hogy aztán a hazug politikusok kihasználhassák, kétszer bekiabálja?
2017. ápr. 6. 14:36
 2/9 A kérdező kommentje:
nem láttad, én sem láttam
2017. ápr. 6. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
:DDDD
2017. ápr. 6. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:
mit röhöx?
2017. ápr. 6. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:

"röhöx"

Csak elgondolkodtam rajta, hogy milyen következményeket akar levonni egy olyan ember, aki a tüntetésből arra kíváncsi, amikor lebu_izza egy tüntető a rendőröket.

Amúgy ezeket találtam, mindkettőbe van dulakodás, bár bu_izást nem hallottam:

https://www.youtube.com/watch?v=20_U6DJobZM

[link]

2017. ápr. 6. 19:32
 6/9 A kérdező kommentje:
nem tudni, hogy 1 en csinálták, ahogy mesélte többen, és azt mondta h a 888-on volt de ott nem leltem
2017. ápr. 6. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Na miért nem mondtad, hol találtad. Én a youtube-on meg indán kerestem. Itt is a cikk:

[link]

2017. ápr. 6. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
*bár ebből a bu_izás nekem nem jön ki, de hogy "megütötte" szándékosan az tény. Látszólag nem "bérenc", inkább csak túlfűtötte magát, az ilyet szépen bekell vinni a kapitányságra és indítani ellen egy eljárást, ha nem kér elnézést (már ha elfogadják).
2017. ápr. 6. 19:42
 9/9 Andizsuzsi ***** válasza:

[link]

Parancsolj. Bár nekem úgy tűnik, nem a rendőröknek címezték.

2017. ápr. 7. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!