Pesten és Szegeden mért erős még mindig a baloldal? Felénk már azt se tudják az emberek, hogy még van MSZP, a DK-rol meg azt SEM hogy Mi az
Figyelt kérdés
2017. ápr. 6. 13:17
11/22 anonim válasza:
10: De miben kételkedsz? Láttad egyáltalán a riportot, amiről beszélek? Továbbmegyek, láttad valaha Botkát olyan helyzetben megnyilvánulni, ahol nem eleve övé volt a pálya? Mert a helyi TV-n könnyű parolázni, aminek az igazgatóját ő nevezte ki, meg a közgyűlésben is, ahol Kövér Lászlót megszégyenítően bunkózhat hatalmi pozícióból. De amint ezek a feltételek nem állnak fenn, Botka visszavedlik egy ideges, jóllakott óvodás szerepébe.
12/22 anonim válasza:
#11: Igen, láttam már párszor Botkát nyilatkozni. Az majd kiderül, hogy "idegen pályán" hogyan teljesít, de hát, Orbán sem volt mindig olyan profi politikus, mint ma, sőt, ő is inkább csak "sajátjai" előtt szeret szerepelni.
13/22 anonim válasza:
12: Ha nem tűnt volna fel, Botka közel annyi ideje politizál mint Orbán. Országosan is! Ha eddig nem sikerült, ezután sem lesz belőle profi politikus. Szerintem tudja ezt ő is, azért is vonakodott eddig elvállalni a miniszterelnökséget.
És az egy dolog, hogy Orbánnak jelenleg nem éri meg az ellenzéki sajtóval szóba állnia, de már ezerszer bebizonyította, hogy ez is megy neki. Sváby András karrierje pl. ott tört derékba, mikor 2006-ban élő adásban égette be.
14/22 anonim válasza:
#12:Na és? Talán csak későn érő típus. Értem én, hogy neked Orbán az etalon, nekem meg nem. Botka meg, persze, régóta jelen van az országos politikában, de ahogy te is írod, eddig nem került előtérbe. Orbán kicsit más helyzetben volt, Fidesz- alapítóként. Botkának Horn, Kovács, meg a többi "öreg" ellen, nem nagyon lett volna esélye és ezzel nyilván ő is tisztában volt. Most rajta a sor, aztán vagy jut valamire, vagy nem.
15/22 anonim válasza:
14: Későn érő, aha. :D Hát, további szép álmodozást, mert ahogy elnézem, a tények nem nagyon zavarnak.
16/22 anonim válasza:
Na jó, de Botka nem lesz akasztófára jelölt Orbánnal ellentétben.
17/22 anonim válasza:
#15: De, éppen a tények zavarnak, ezért tartok ott, hogy lassan bárkit elfogadnék Orbánék helyett.
18/22 anonim válasza:
17: Pontosan amiatt vergődik már több mint 10 éve a baloldal, hogy semmi más mondanivalója nincs az Orbán-ellenességen kívül. Erre vevő egy maroknyi kisebbség téged is beleértve, de választást soha nem fognak nyerni ezzel.
19/22 anonim válasza:
"Erre vevő egy maroknyi kisebbség"
Úgy látszik a fideszes újbeszélben a mintegy másfél millió biztos baloldali szavazó új neve, hogy maroknyi kisebbség, bár ha azt nézzük, hogy szerintük 2.2 millió fideszes meg kétharmados többség, már nem is csodálkozom.
20/22 anonim válasza:
19: Úgy látszik, a komcsi újbeszélben meg már az is fideszes, aki amúgy folyamatosan oltotta őket, elég, ha kritizálni meri az Egységfrontot. Én sem csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!