Ti szerettétek volna ha annak idején Dávid Ibolya lesz a miniszterelnök?
2006-ban nem ő hanem a hivatalban lévő Gyurcsány Ferenc nyert.
Sajna megalakult a rendszerváltás óta eltelt idő leggyűlöltebb kormánya. Nem kívánom itt elemezni sem megítélni Gyurcsány Ferencet, tegyünk most rá. De a Bajnai kabinet után ez a kormány alakult meg az Orbán kormány ami szerintem barniyln színvonaltalan volt a Gyurcsány kormány ez azért túl sok. Most épp a CEU-t tépik. És most nem üzengetünk Brüsszelnek, meg nem megüzentünk hanem megállátjuk.
Én az MDF-re szavaztam 2006-ban és így visszanézve mostani helyzetekből is igazán jó/jobb lett volna sztem. Szerintetek?
"Sajna megalakult a rendszerváltás óta eltelt idő leggyűlöltebb kormánya."
Így van és 2010 óta visszasírjuk.
Dávid Ibolyán valódi fogást találtak, nem csak szájkarate lett volna, mint Gyurcsány és Bajnai (stb.) esetén.
Jól átgondoltad te ezt?
Azt kihagytam hogy egy viszonylag normális jobboldali alternatívára vártam, és én speciel benne láttam.
1# az egy dolog. :-)
De Ibolyával sztem mindezt elkerültük volna zsinórban.
Dávid Ibolya botránya valós indok volt arra, hogy eltűnjön a politikából. Gyurcsány esetében egy zártkörű beszélgetést szivárogtattak ki, és forgatták ki a kontextusából, ez volt az ürügy a karaktergyilkosságához. Nem kívánom mentegetni mert számos hibája volt. Bajnai volt azonban az egyetlen, aki a gazdasági világválaságban az országot még viszonylag meg tudta menteni. Erre se Orbán nem lett volna képes, akinek csak azon járt az agya, hogyan harácsoljon össze több vagyont, médiát és hatalmat, se Dávid Ibolya, aki viselkedni mondjuk tudott, de olyan hiú volt, hogy iszonyat, és sok dologhoz valójában nem értett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!