Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Botka meg tudja nyerni a...

Botka meg tudja nyerni a választásokat az MSZP-nek? Tud úgy hajrázni, mint Gyurcsány?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 06:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, a jelenlegi helyzetből kiindulva, nem lenne elég a győzelemhez egy "Gyurcsány- féle hajrá" sem.
2017. ápr. 4. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:

#10 "Sportban erre mondják, hogy innen szép nyerni."

Persze... a remény meg a hal...

De az is kérdés, hogy mit jelent ebben az esetben a "nyerni".

Az ember hátán feláll a szőr, ha belegondol, hogy ezek kerülnek hatalomra, akik egymás szagát ennyire nem bírják...

Nagyon úgy néz ki, hogy sokkal jobban utálják egymást, mint a Fideszt...

Ha most ezeket egy hétre összezáros amíg megnyerik a választásokat, Isten mentse meg az országot, amikor beindul a húsdaráló, hogy kiverekedjék egymás között a koncot !

2017. ápr. 4. 14:54
 13/15 A kérdező kommentje:

" Az ilyen "megadóztatjuk a gazdagokat" szlogen a gazdagokat elriassza a másik irányba és úgy teletömi a Fidesz szekerét hogy képesek adományozni majd a Fidesznek "

Lehet, hogy megérnénk egyszer, hogy az MSZP ne a gazdagok pártja legyen? :XD

Csak vágyálom lenne, de igazából ha ugyanazok vannak a pártban ugyanúgy vennék fel egymás után a magas kamatú IMF meg mindenféle hiteleket.

Botkát csendes embernek ismerem. Mindenre mondaná. hogy dobzse dobzse, asszisztálna a pártjának. Nem látok sok perspektívát a baloldalban úgy unblock :/

2017. ápr. 4. 18:47
 14/15 szántóvető ***** válasza:
persze hogy dobzse dobzse.amíg dől a lé addig minden rendben. [link]
2017. ápr. 8. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Az országban szerencsére nem agyhalottak élnek még! Így aki a bevándorlás mellett kampányol az nem fog labdába rúgni! Én nem vagyok fidesz párti, de jelenleg ők azok akik még biztonságot tudnak adni az országnak! Én Toroczkai mellett vagyok, de ő meg nem akar pártot.. Káoszt, pusztulást nem akarok, így marad a fidesz ha tetszik ha nem, a balosok nem fognak feljebb jönni ilyen hozzáállással.
2017. ápr. 9. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!