Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy a dolgok egésze szempon...

Árokpart kérdése:

Ha úgy a dolgok egésze szempontjából vizsgáljuk a dolgokat, akkor a 2010 előtti vagy a mostani kormány a kisebbik rossz?

Figyelt kérdés
Illetve miben volt másképpen rossz az egyik és a másik tehát a mostani.
2017. ápr. 3. 23:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, de valamiképpen akkoriban a megszorítások ellenére mégis élhetőbb volt az ország. Az emberek is szolidárisabbak voltak egymással szerintem.
2017. ápr. 4. 11:30
 12/15 MolotovPunk ***** válasza:

/Ha a gyakorlatot nézzük, akkor tény, hogy most többet lopnak. A helyzetet árnyalja viszont, hogy a lopott pénz nem Indonéziában meg Panamában van, hanem itthon, ami így mégiscsak a mi gazdaságunknak jó. /

Honnan tudod,hogy nem külföldön van a harácsolt pénzük?

El vagy tévedve barátom,de nagyon.

Véleményem szerint a 2010 előtti kormány valamivel jobb volt.Korrupció is kisebb volt,plusz az átlag emberek is jobban éltek.Pl:Több kulcsos adórendszer miatt is.

Jobban működött a fékek és ellensúlyok rendszere is.

Plusz rokonaim és barátaim nagy része,akkor még Magyarországon élt és nem Nyugat Európában.

2017. ápr. 4. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:

#5 mondjuk ha feltételezzük, hogy az ember életének nem az egyetlen célja a szaporodás, akkor máris nem baj, hogy nem születik családonként tíz gyerek, de egyébként ezt nem a feminizmus alakította így, hanem a korszerű fogamzásgátlás (amire viszont szükség volt, mert az orvostudomány rohamos fejlődésével a 19. század végén már tíz gyerekből nem kettő maradt élve, hanem kilenc, ami elég nagy túlszaporodást kezdett volna előidézni, ha nem jön a két világháború, de ne menjünk túlzottan bele a történeti demográfiába).

egyébként meg jó, tegyük fel, hogy az ember létének a fő célja a szaporodás. akkor szerinted ezt miben gátolja az az egyszerű nézet, hogy a férfiak és a nők egyenrangúak? a feminizmus kiáll amellett, hogy mindenkinek annyi gyereke legyen, amennyit akar és el tud tartani (ne gyere azzal, hogy "régen a nők boldog háztartásbeliek voltak, csak a gonosz feminizmus bekényszerítette őket a gyárakba", mert egyrészt azt a kommunizmus csinálta, másrészt az a misztikus, egykeresős családos aranykor, amit elképzeltek, sosem létezett, csak kb. a népesség felső pár százaléka számára).

én mondjuk nem vettem észre, hogy az előző kormány annyira feminista lett volna, az igaz, hogy a fidesz még kevésbé.

a női kvótát nekem fölösleges felhoznod, én is hülyeségnek tartom.

2017. ápr. 5. 04:56
 14/15 anonim ***** válasza:
#12 az egykulcsos adórendszer pont az átlagembernek kedvez, miért, szerinted mi volt jobb, amikor az átlagbérre már a legfelső kulcs volt használatos, miközben tömegek nem fizettek adót? az adórendszer az egyetlen, amit normálisan csinál ez a tolvaj banda, legalább ebbe ne kössünk bele.
2017. ápr. 5. 04:57
 15/15 anonim ***** válasza:

# 14/14 Időpont ma 04:57

Attól, hogy a sávhatárokat nem igazította egyik kormány sem, nem az egykulcsos lesz az átlagembernek kedvező.

2017. ápr. 5. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!