Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eddigi pályafutása alatt...

Eddigi pályafutása alatt kiket gyalázott eddig kommunikációjával és propagandájával a Fidesz?

Figyelt kérdés

Továbbá kiknek ártott közvetlenül rendelkezéseivel/törvényeivel?

(bármi jöhet ami eszetekbe jut)

2017. márc. 29. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok.

Külföldről pénzelik a Soros-féle civil szervezeteket..és a kormány azt akarja, hogy erről legyen "jegyzőkönyv"..hogy mire, mennyit. Én ezt támogatom..

Brüsszel pedig..betelepítési kvóta. Egy tagországot sem szabadna erre kötelezni.

2017. márc. 31. 14:52
 12/14 A kérdező kommentje:

#1-es / #11-es

Köszi a véleményed, írtam néhány kérdés a kommentedhez..

Szeretném ha kifejtenéd az ezekre vonatkozó nézeteidet.

Köszönöm!

"Külföldről pénzelik a Soros-féle civil szervezeteket..és a kormány azt akarja, hogy erről legyen "jegyzőkönyv"..hogy mire, mennyit. Én ezt támogatom.. "

-> Kérdéseim ezzel kapcsolatban:

1. Ki határozza meg, hogy ki számít Soros-féle civil szervezetnek és ki nem? A kormány? Vagy bíróságok? És pontosan mi alapján? Ha holnaptól más szervezettől jön a pénz, akkor hirtelen a fél világ gyanús lesz? És milyen jogalapja lehet egyes szervezetek tevékenységébe ily módon belelátni egy államnak? Ha valakire ráfogja, akkor kinek felel bizonyítási kötelezettséggel? Ilyen erővel bárkire ráfoghatja, hogy "te Sorosista-civil szerveződés vagy, mutasd a költségvetésed"!? Kinek van ellenőrzési jogköre afelett, ha valaki mégsem tartja magát Soros-féle civil szervezetnek, de a kormány mégis ellenőrizni szeretné? Hol élhet panasszal ez ellen? Melyik bíróságon? Mi van ha holnaptól a te alapítványodra fogják rá, hogy Soros-bérenc? Miért csak Soros-civil szerveződéseit akarják vizsgálni, a Fidesz-kapcsolatokkal rendelkezőket miért nem?

2. Nem lenne fontosabb előbb azt tisztázni, hogy mi történik azzal a KÖZPÉNZZEL, amit egyébként te meg én is mindannyian befizetünk adó formájában? Nem lenne jobb, ha mindez sokkal átláthatóbb lenne és nem azon kellene izgulni, hogy most melyik fidszes stróman akarja megfejni a magyar népet? Nem kellene évekig preskedni, hogy egy-egy minisztrérium kiadja végre, hogyan játszotta el a pénzünket szerencsejátékon, játszotta ki Vajnának, vagy hogyan költötték fényűző bútorokra a várban, vagy stadionokra?

3. Egy civil szerveződés, nem teljesen mindegy, mire használja a saját civil pénzét? Őszintén, neked (vagy nekem, vagy akárkinek) mi közöd van hozzá? Vagy már abba is bele akarsz látni, hogyan használja fel a pénzét a McDonalds, a Coca-Cola és az Audi? Ha meg nem, akkor miért nem? Miben rosszabb egy civil szerveződés, mint egy saját gazdasági profitját az átlagemberek elé helyező öncélú cég?

4. Nem érzed úgy, hogy más zsebében turkálni nem egy túl gusztusos dolog? Szerinted azok alapján, amit te szeretnél nem mondhatnék én is olyat, hogy akkor holnaptól én is szeretném látni, hogy te mire költöd a fizetésed, tételesen lebontva kérlek nyújtsd be nekem havonta, csak azért mert nem bízok abban, hogy te jóra fordítod? Vagy te nem érzed az analógiát? Tudtommal a saját pénzét mindenki arra fordíthatja (még akkor is, ha neked ez pont nem tetszik), amire csak szeretné, vagy nem értesz ezzel egyet? Egy civil szerveződés pénze nem közpénz, akkor miért kell efféle kötelezettség terhelje?

"Brüsszel pedig..betelepítési kvóta. Egy tagországot sem szabadna erre kötelezni."

1. Bár elviekben kötelezhetők lennénk (hisz azért aláírtunk valamiféle EU-s csatlakozási feltételeket, de gyakorlatban nem kötelezett senki minket erre.. (pusztán szóbeli kérések hangzottak el).

Ráadásul a 28 tagállam nem tudta egyhangúan megszavazni a betelepítési kvótát, ezért nincs ránk kényszerítve sem... Ráadásul szembeszegülésünk a betelepítési kvótával SEMMILYEN negatív retorzióval nem járt az EU részéről...

Azaz azt állítani, hogy kötelezve lennénk, vagy nettó tudatlanság, vagy nettó hazugság.

Te melyiket szeretnéd, melyiket tulajdonítsam neked és a válaszodnak?

2017. márc. 31. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem leginkább összességében a magyar választókat, hogy ennyire hülyére veszik őket. Akik rájuk szavaznak, azokat sikeresen, akik nem, azokat meg azzal, hogy a szemükbe röhögve mondják, hogy én ezt is megtehetem, "te tehetetlen vagy velem szemben". Hogy ezzel valójában magukat minősítik, az sovány vigasz, attól az okozott kár nem térül meg, ez a hülyére vett híveikben nem tudatosul, a többieknél meg mindegy, hogy mit gondolnak, sőt jobb, ha teljesen reménytelennek látják a helyzet változását, mert akkor talán még el sem mennek szavazni sem, és akkor akár a 75% is összejöhet nekik úgy, hogy a választópolgárok 3%-a szavaz csak rájuk.

A lista egyébként végtelen hosszú mindkét kérdésben:

- Hajléktalanokat

- fogyatékossággal élőket

- nyugdíjasokat

- majdani nyugdíjasokat

- szingliket

- szexuális kisebbségbe tartozókat (pl. leszbikusok, melegek, biszexuálisok, homoszexuálisok, aszexuálisok, transzneműek...)

- munkanélkülieket

- betegeskedőket

- idős rákosokat

- valódi demokratákat

- munkavállalókat (az átlagbér alatt keresőket a leginkább)

- azokat a szociálisan érzékeny embereket, akikben van empátia embertársaik iránt, és ki mernek állni értük tevékenyen

- szavazópolgárokat

- a jövő nemzedékeket

- a nem-Fidesz-holdudvarába tartozó vállalkozókat

- diákokat

- tanárokat

- egészségügyi dolgozókat

- több műszakban dolgozókat

2017. ápr. 27. 05:51
 14/14 anonim ***** válasza:
- a nem-Fidesz-holdudvarába tartozó civil szervezetek nagy részét, beleértve még olyanokat is, akik tulajdonképpen állami/közhasznú feladatokat vállalnak át.
2017. ápr. 27. 05:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!