Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne elérni, hogy a...

Hogyan lehetne elérni, hogy a külföldre kivándorolt magyarok is nagy számban szavazzanak a következő választásokon?

Figyelt kérdés
Hisz a kormány mindent megtesz, hogy nehezítse a szavazásukat...

2017. márc. 26. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Aki nem itt él vagy adózik is az ne szavazzon, ne szóljon bele a dolgokba!

Ismerős? Ez vonatkozzon a kivándoroltakra is!

2017. márc. 26. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:

5 év, hogy egy országgyűlési választás mindenképp történjen addig.

És kell a türelmi idő, mert ha egy román vendégmunkás végigdolgozza a nyarat a magyar építkezéseken, akkor ide adózik kemény 3 hónapon át. Ha pont akkor van a választás, akkor kapjon szavazati jogot, mert akkortájt épp itt adózott?

2017. márc. 26. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:
En 19 eves koromban 1999ban jöttek ki Ausztraliaba es azota minden valasztasi szavazatok.mit Tesz a kormany,hogy megnehezitse a szavazasunkat ? Akinek van meg magyar cime az beul az Autoba es elmegy a legkozelebbi konzulatusra,akinek mar nincs magyar cime az meg postan is feladhatja a szavazatat.egyebkent a kormany konnyitett inkabb,mert korabban akinek nem volt magyar cime, az egyaltalan nem szavazhatott
2017. márc. 26. 14:18
 14/16 A kérdező kommentje:

tehát 5 évre elvennéd a szavazati jogot a kivándorlóktól, amivel jobb esetben minimum 1, de rosszabb esetben 2 választást is kihagyna, csak azért mert mondjuk egy fél évre elhagyta az országot külföldön szerencsét próbálni...

szerinted ez arányos?

arról már ne is beszéljünk, hogy egy normális társadalomban a politikának kéne az emberek életéhez alkalmazkodni, nem pedig fordítva...

nem is tudom ki lököttebb, aki kitalál ilyeneket, vagy aki bevezetné..

2017. márc. 26. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:

"tehát 5 évre elvennéd a szavazati jogot a kivándorlóktól, amivel jobb esetben minimum 1, de rosszabb esetben 2 választást is kihagyna, csak azért mert mondjuk egy fél évre elhagyta az országot külföldön szerencsét próbálni...

szerinted ez arányos?"

De én nem ezt írtam, te analfabéta. Azt írtam, hogy miután kiköltözött a magyar külföldre, utána még 5 évig van még szavazati joga, hiszen lehet csak pár évre megy ki.

Ha funkcionális analfabéta vagy, az nem szégyen, de ne vitázz, mert nem megy.

2017. márc. 26. 18:10
 16/16 A kérdező kommentje:

analfabéta vagy te..

ha nem vagy képes úgy fogalmazni, hogy egyértemű legyen, ne csodálkozz, hogy féreértik...

2017. márc. 26. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!