Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a fizetésekről?

Figyelt kérdés
[link]
2017. márc. 25. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Azt, hogy a magyar bérekhez képest elég jó, színvonalas életet biztosít, ha az ember folyamatosan képes fejlődni, tanulni. Ráadásul nagy eséllyel nem kell majd elhagynom az országot 2,5 év múlva, ha végeztem az egyetemmel.
2017. márc. 25. 16:07
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ezek a bérek inkább fővárosi cégeknél érhetőek el, de valóban a fejlesztői, programozói munka keresett és jól megfizetik.
2017. márc. 25. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

jól megfizetik mert:

1. nem mindeki alkalmas rá

2. diploma nélkül nehéz állást találni, igaz csak tudással is lehet, de hogyan szerzel akkor min 3 év gyakorlatot?

3. folyamatosan fejlődeni kell, gyakorlatilag a programozás az életed....

2017. márc. 25. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
vagyis összefoglalva: csak kevés ember alkalmas rá, aki lehetőleg szakirányú diplomás és hajlandó az életét arra szentelni...
2017. márc. 25. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

A lényeg:

"a Budapesten működő, nemzetközi háttérrel is rendelkező multinacionális nagyvállalatok"

Tehát, hogy stílusos legyek a javának a java, amit ez mutat. Hidd el pesti nemzetközi multinál, szakterülettől függetlenül többet keres a recepcióstól kezdve a marketingesen át a könyvelőkig mindenki.

A vidéki magyar cég meg a másik véglet.

2017. márc. 25. 17:49
 6/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Ahogy írják előttem, nem mindegy milyen cégekről van szó.

Nekem is vannak ismerőseim nemzetközi vizeken működő magyar cégekben. Ott a Nyugati munkákért nyugati ellenszolgáltatás is jár, ennek megfelelően magasabb az emberek átlag bére is.

2017. márc. 25. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Ha rabszolga akarsz lenni, akkor hajrá.

Én informatikus vagyok és mára megútáltam a szakmám. Nem vagyok hajlandó feláldozni a családomat, a boldogságomat csak azért, hogy több pénzt keressek. Pár év alatt minden elavul, elvárás lenne a folyamatos tanulás, ami csak a szabadidőd rovására tudod megvalósítani.

Úgyhogy most inkább mással foglalkozom, kevesebb pénzért, de boldogabban.

2017. márc. 25. 19:18
 8/10 A kérdező kommentje:

" és hajlandó az életét arra szentelni..."

Azért kicsit ez erős kijelentés... Kb mintha nem lenne semmi más szabadidő.

2017. márc. 26. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát köztudott, hogy Budapesten elszálltak a programozói fizetések. Olyan számokkal dobálóznak az infós ismerőseim, hogy egyszerűen hihetetlen. Mintha nem is itthoni fizetésekről lenne szó.

Mondjuk szerintem villamosmérnökként is hasonlóan jók a fizetések.

2017. márc. 27. 00:14
 10/10 A kérdező kommentje:

"Mintha nem is itthoni fizetésekről lenne szó. "

És akkor még messze elmarad a nyugati fizetésektől. Londonban a 2 milla lazán megvan.

2017. márc. 27. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!