Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jövőben ilyen lenne...

Ha a jövőben ilyen lenne Magyarország, ti melyik részen élnétek és miért?

Figyelt kérdés

30-40 évvel a jövőben járunk.

Hivatalosan Magyarország még mindig egy ország, de a társadalom a növekvő vagyoni különbségek és a társadalmi olló nyílása miatt két részre szakadt.

1. A felső- és felső-középosztálybeli kertesházas negyedek

Ezek az amerikai "suburb" elővárosokra hasonlítanak, betonfallal és elektromos kerítéssel vannak körbevéve, a be és kilépőket ellenőrzik. Itt olyan szép rendben van minden, mintha Ausztriában vagy Norvégiában járnál, minden lakó fehérbőrű, tele van medencés villákkal, golfpályákkal és templomokkal.

Minden középületben kint van Orbán Viktor és Horthy Miklós képe, sok parkban Horthy-szobor is van.

Minden itt lakónak kötelező igazolnia, hogy keresztény, jobboldali, és fehér ember. A férfiak zakóban és kalapban járnak, a nők hosszú szoknyákban és fejkendőben. Nőknek tilos dolgoznia, a férfi a magánterületén bármikor megerőszakolhatja és verheti a feleségét. Minden férfi forgótáras pisztollyal járkál, a betolakodókat legális lelőni.

Aki nem jár minden vasárnap a templomba vagy nem jobboldali, konzervatív nézeteket vall azt kinézik, akár ki is tiltják. Akiről kiderül, hogy homoszexuális az választhat, hogy vagy elmegy örökre, vagy kémiailag kasztrálják.

Nagyon magas a fizetés és az életszínvonal, kb. mindenki megengedhet magának egy medencés villát, egy sportkocsit, és pár versenylovat. Hétvégente nagy barbecue-partik vannak amiken marhasteak-eket sütnek.

Akiről kiderül, hogy kommunista azt elküldik, aki náci vagy hungarista azt tolerálják. Legális horogkeresztes karszalagot hordani, Hitler képét kirakni, Dél-Afrikai Apartheid rendszert dícsérni.

2. Az alsó-középosztálybeli és munkásosztálybeli többi része az országnak.

Itt jóformán anarchia van és háborús állapotokra emlékeztető körülmények, itt vannak cigányok, bevándorlók, liberálisok, kommunisták, homoszexuálisok, ateisták stb.

Sok lopásból, drogdílerkedésből élnek meg, sokan élnek az utcán a híd alatt, hideg időben a lángoló benzineshordó köré gyűlve. Közbiztonság nincs. Itt szinte minden éjjel vad utcai partik vannak, ahol ordít a zene, és időnként valaki kalasnyikovval a levegőbe lövöldöz ünneplésként.

Állami szolgáltatások már rég összeomlottak, nincs igazságszolgáltatás, TB, iskolázás, csak feketemunkák vannak.

Ha ez lenne a jövő, ti melyik Magyarországon élnétek szívesebben és miért?

2017. márc. 24. 21:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
3,valószínűleg már túl van pár üveg boron:D
2017. márc. 24. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nőként az 1-est választom,akkor a férjem tulajdona vagyok,aki házasélet címszó alatt megerőszakol,mert,mint jó keresztény utódokat csinál,nekem nőként pedig az a kötelességem,hogy szét tegyem a lábam és tűrjem,akkor is ha egyébként én nem akarom az aktust.

Aztán mivel a kereszténység tiltja a fogamzásgátlást szülnék 40 éves koromig 2-3 évente szoptatástól függően,ami gyakorlatilag teljesen kiszipolyozná a testemet,majd csendben megöregszek és meghalok,anélkül,hogy több értelme lett volna az életemnek,mint egy tehéné vagy disznóé.

Ha a másodikat,akkor pedig ugyanúgy bárki megerőszakolhat,csak mellé még szegénység is van....

Hát tudod inkább a második.

Magamat ismerve az 1-esnél egy darabig tűrnék aztán megölném a férjemet vagy magamat.

A 2-esnél legalább szabad vagyok.

Megölhetnek,megerőszakolhatnak,de az 1-esnél is,viszont a szabadság,a szabad gondolkodás magában hordozza a változás lehetőségét is.

Biztos összegyűlne előbb vagy utóbb egy olyan közösség,amelyik nem állatias módon akar élni,és egy "nemzetet" alkotva felépítene egy saját társadalmat.

Az 1-es viszont egy beszabályozott világ,ott soha nem lesz lehetőség a változásra,az egy arannyal bevont pokol,legalábbis számomra.

2017. márc. 24. 23:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Kihagynám.
2017. márc. 24. 23:40
 14/22 anonim ***** válasza:

"Minden középületben kint van Orbán Viktor és Horthy Miklós képe, sok parkban Horthy-szobor is van.

Minden itt lakónak kötelező igazolnia, hogy keresztény, jobboldali, és fehér ember."

Két dolgot árulj el te kedves kis kérdező:

1. Mi köze van orbánnak Horthy-hoz?

2. Mi köze van orbánnak a fehér emberekhez?

2017. márc. 24. 23:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Mad max maratont tartottál otthon vagy mi?
2017. márc. 24. 23:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs párhuzam Horthy és orbán között, mert Horthy határrevíziót, nagy Magyarországot akart, ellenben orbánnak csak sok pénz és sok foci stadion kell a boldogságához. Továbbá orbán roma származású. A bőre se fehér, nem tudom miért sorolod őt a fehérek közé.
2017. márc. 25. 00:03
 17/22 Pro Patria ***** válasza:
68%

"Nőknek tilos dolgoznia, a férfi a magánterületén bármikor megerőszakolhatja és verheti a feleségét."

- Véletlenül sem a jobboldal ellen akarsz hamis alapú gyülőletet kelteni, ugye?

"Akiről kiderül, hogy homoszexuális az választhat, hogy vagy elmegy örökre, vagy kémiailag kasztrálják."

- Aztán minek, ha úgysem csinál utódot?

"Hétvégente nagy barbecue-partik vannak amiken marhasteak-eket sütnek."

- Amolyan hagyományos magyarosan.

"Legális horogkeresztes karszalagot hordani, Hitler képét kirakni"

- Mert nem a nyilasok és Hitler buktatta meg Horthyt. Jah? De.

Komolyan, mit lehet egy ilyen kérdésre röhögés nélkül válaszolni?:D

2017. márc. 25. 05:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Hú gyerekek ez kérdés. No az egyik társadalom ahogy én értelmezem egy totális náci beteg gazdag társadalol. Az,hogy verheti a férj a feleséget az inkorrekt,hiszen a nőknek is vannak jogaik. Legálisan lehet megölni valakit aki betolakodó no ezt se teszi lehetővé egy demokrácia maximumnegy diktatúrába van erre lehetőség,de még ott se biztos. Orbán Viktor,illetveHorthy Miklós képe van kint a képen ez is vicces mégegyszer hangsúlyozom ők nem diktátorok csak egy miniszerelnök Horthy meg kormányzó volt. Nem tudom az 1.pont az szerintem több sebből vérzik habár talán 1-2 pont van benne ami nem rossz. A másofik Magyarország. Ott ki a miniszterelnök? Miért nincs közbintonság? Az nem válasz,hogy összeomlott a rendszer. Az itt lévő emberek miért nem lázadnak a gazdagok ellen? Átlag magyar oda kerülne,mert nem gazdagok magyarul ártatlan emberek,gyerekek hallnának meg. Csak a gyilkolással lehet megélni? Értem,hogy szabadság van és anarchiába süllyedt,de be kell látni,hogy azért az általam feltett kérdések némileg jogosak.
2017. márc. 25. 08:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Horthy és hitler se voltak puszi pajtások, de orbánt velük együtt emlegetni elég merész dolog. Ha orbán hitler idején élt volna, akkor deportálták volna az egész családjával együtt Auschwitz-ba. Azt azért vágod kérdező, hogy orbán roma származású és, hogy az 1940-es években a zsidókhoz hasonlóan orbánt is elvitték volna táborozni Lengyelországba? Továbbá horthy-nak se tetszene egy olyan rendszer ahol szabadon lehetne horogkeresztes karszalagban járni az utcán és ahol hitler képei lennének mindenhol. Horthy nem szerette hitlert, meg hitler se szerette Horthy-t.
2017. márc. 25. 09:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Ebben az a vicc, hogy ez nem vicc.

Én simán el tudom képzelni, hogy ez lesz Magyarország 30-40 év múlva.

2017. márc. 25. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!