Jobbik miért olyan büszke arra, hogy össz vissz egy darab bizottságot sikerült megszereznie? (link)
47
Érdekelne, hogy akinek más a véleménye, mint a Jobbiknak, annak miért kellene félnie. Úgy érzed, az így gondolkodókkal szemben helyes lenne valamiféle retorziót alkalmazni?
47%
aki nem ért egyet "a párttal" annak félnie kell?
1948-56 feelingje van ennek...
Ahogy elnézem az ide írogatók kb. 1%-a sem tudja mi az a parlamenti bizottság és mi a jog- és hatásköre...
Gratulálok.
ma 19:37
Mire? Nem kapott a szánalmas lúzerpártocskátok kétharmadot. De nyerni sem tudott. Sőt, a dilettáns, leharcolt MSZP-től is kikapott. Sőt, a parlamentben nem jött össze nekik, hogy tőlük függjön a Fidesz kétharmados többsége. Sőt, az 50 mandátum sem jött össze, amit utolsó célként kitűztek. Marad nektek a nyekergés. Nyekeregjetek, szánalmas paliravett vonákok :)))))
ma 19:43
Felőlem blöffölhetsz nyugodtan. De ez nem változtat azon, hogy a kedvenc pártocskád lúzerek szánalmas gyülekezete és 2014-ben már nem lesz sehol.
"ma 20:00"
ebben a topicban is a jobbikosok tudnak normálisan viselkedni, ez mindent elárul;)
majd 2014-ben gyere vissza.
nah menj és csinálj inkább valami hasznosat a provokálás és gyerekeskedés helyett!
"Mindezek alapján a Jobbik Magyarországért Mozgalom összesen két bizottsági elnöki széket kapott: a Nemzetbiztonságit és az Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságét.
Mindezek mellett további hat, rendkívül fontos alelnöki pozíciót tudhat magáénak a nemzeti párt, mégpedig a következőkét:
- Külügyi és határon túli
- Gazdasági és informatikai
- Alkotmányi és igazságügyi
- Egészségügyi
- Önkormányzati és területfejlesztési
- Sport és turisztikai."
Forrás: A cikk, amit belinkeltél. Bárhogy is nézem, ez kettő bizottsági elnöki szék, nem egy :D (Plusz jónéhány alelnöki pozíció). Szerintem hatalmas dolog amit elértek, de lehet hogy azért, mert én még csak 15 éves vagyok. Nem igazán értek a politikához, de legalább olvasni még tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!