Magyarországon miért utálják ennyire a liberalizmust, liberálisokat?
Nálunk,munkahelyen is ez megy.
Az irodában szokott szólni a rádió.Általában,így könnyebben megy a munka.Aztán, pár napja volt valami a migrációról,menekültekről.Egyik kollégám nagyon negatívan nyilatkozott az adott témáról.A másik kollégám meg elkezdett trollkodni, affektálva hülyeségeket beszélni.A másik kolléga meg azt mondta "na még egy ilyen és a folyosón dolgozol,liberális democskraták (tényleg ezt mondta) nem dolgozhatnak ebben az irodában".
Magyarországon ez a hozzáállás teljesen általános.Különböző fórumokon, Facebookon is ez az általános vélekedés.
Pedig a liberalizmus alapjában véve, az egyén szabadságáért harcol,hogy mindent lehessen, ami másnak nem árt.
Szerintem, sokan vannak, akik ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Mások pedig a szabályozott társadalmat preferálják,ha valami eltér a standardtól, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni, utálják.Az olyasmikre gondolok,hogy például valakinek más bőrszínű a párja, transzszexuális, nem akar családot alapítani....stb
Amikor liberális kormányunk volt akkor a nemzet fontossági sorrendje a következő képpen alakult:
1.Izraelita
2.Roma
3.Többi nemzetiség
4.Állatok
5.Növények
6.Magyarok
Na ezért.Nekem mindenkire tekintettel kell lennem de ha rám kéne tekintettel lenni akkor csak simán egy rasszista fajgyűlölő vagyok...
# 13
Érdekes, mert nekem amióta élek nem változott az életem semmit. Sőt, most még rosszabb is lenne tininek lenni középiskolában. Ezek a hülyeségek, hogy közmunkavégzés diákoknak, meg az emberek teljes ellehetetlenítése, hogy vagy elvégzed az egyetemet, vagy ha nem megy, életed végéig fizetheted utána a hitelt... Ha most ott tartanék, azon gondolkodnék, hogy hova akasszam fel magam, mert így akármerre néznék csak adósságot látnék.
#13, amikor neked bárki bármilyen listát leír, ha a jó van elől, mindegy mi, te az elsőt liberálisnak, a másodikat cigánynak, és az utolsót magyarnak olvasod. Ha viszont azt mondják, a listán a rossz van elől, akkor első helyen olvasod a magyart, és utolsó helyek egyikén a cigányt, zsidót, idegent, a lényeg, hogy utálni lehessen.
Ezért te minden listaírót gyűlölsz, nem is érdekes, miről ír. Számodra egy dolog, amibe nem tudsz belekötni. Nincs lista. Habár...
" nem gyűlölhetik a migránsokat,romákat,idegen népeket,melegeket,stb.
Mert szeretnek gyűlölködni,kigúnyolni másokat,mert ettől érzik jobbnak magukat,és az egyszerű proli életüket.."
Írod ezt pont te amikor állandóan a gazdagok, jobbosok, családosok ellen fröcsögsz! :P
Meg aztán magyaroztok, vidékiztek, "románoztok", parasztoztok, lengyeleztek, vagy éppen ki az aktuális célpont akik ellen gyűlölködnötök kell, de persze ti vagytok a fene nagy tolernciabajnokok.
"nem gyűlölhetik a migránsokat,romákat,idegen népeket,melegeket,stb."
Ha meleg lennék felettébb sértőnek találnám h a romákkal meg a migránsokkal vesznek egy kalap alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!