Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csukták le a kamionsofőr...

Miért csukták le a kamionsofőrt aki migránsokat ijesztgetett és miért hallgatnak róla a hírlapok?

#kamion #sofőr #migráns #jeddi árpád levente
2017. márc. 19. 17:41
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
2017. márc. 24. 18:21
 22/36 anonim ***** válasza:

"Mondjuk azt nem értem,hogy a francia hatóságok miért nem csinálnak valamit a sok emberszabásúval? Nagymértékben veszélyeztetik a közlekedést."

Csinálnak azok. Calaist kitakarították.

2017. márc. 24. 22:10
 23/36 A kérdező kommentje:
2017. márc. 24. 22:26
 24/36 anonim ***** válasza:
28%
Mert egy tróger országban élsz, tróger törvények közt, amit egy tróger kormány hoz.
2017. márc. 25. 05:18
 25/36 anonim ***** válasza:
45%
Lecsukták? Nem csodálom, főleg a videói láttán. Egyik ebből is kiemelkedő, amikor azt mondta hogy nem magyar az aki nem megy el a bukott kvótás népszavazásra. Szóval aki ilyen magyargyűlölő és megtagadja a honfitársait az bűnhődjön a hülyeségei miatt, főleg ha a szint amin van az igazán odavalóvá teszi hogy bent tegye a fejét a párnára egy olyan helyen ahol bizonyos okokból csak kívülről van kilincs.
2017. márc. 25. 10:28
 26/36 anonim ***** válasza:
Mivel körözést adtak ki ellene, így a lecsukás eléggé megalapozott feltételezés, mert gondolom már volt időpontja bevonulni amire nem jelent meg és gondolom ezért adhattak ki elfogató parancsot ellene, bár ez csak egy tipp.
2017. márc. 25. 14:43
 27/36 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk lehetett akár egy tárgyalás is, amire nem jelent meg és azért is adhattak ki körözést ellene szerintem, de ebben nem vagyok annyira járatos.
2017. márc. 25. 14:46
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy lecsukták- e, de végülis magának kereste a bajt. Lényegében bizonyítékot szolgáltatott saját maga ellen. Mert szerintem, más kamionsőfőröknek is lehettek hasonló "akcióik", hiszen gyakorlatilag, joggal érzik nem csak a rakományukat, de az életüket is veszélyben, csak ők nem olyan idióták, hogy felvételt készítsenek róla.
2017. ápr. 5. 13:51
 29/36 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként én meg, ellentétben a 25-ös hozzászólóval, éppen a videói láttán gondolom úgy, hogy nem érdemel börtönt.
2017. ápr. 5. 13:56
 30/36 anonim ***** válasza:
Egy dolog hogy mit műveltek a migránsok, azért őket kell megbüntetni. A kamionsofőrt meg azért amit meg ő tett. Minmum közúti veszélyeztetés, önbíráskodás
2017. ápr. 5. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!