Miért csukták le a kamionsofőrt aki migránsokat ijesztgetett és miért hallgatnak róla a hírlapok?
2017. márc. 19. 17:41
22/36 anonim válasza:
"Mondjuk azt nem értem,hogy a francia hatóságok miért nem csinálnak valamit a sok emberszabásúval? Nagymértékben veszélyeztetik a közlekedést."
Csinálnak azok. Calaist kitakarították.
24/36 anonim válasza:
Mert egy tróger országban élsz, tróger törvények közt, amit egy tróger kormány hoz.
25/36 anonim válasza:
Lecsukták? Nem csodálom, főleg a videói láttán. Egyik ebből is kiemelkedő, amikor azt mondta hogy nem magyar az aki nem megy el a bukott kvótás népszavazásra. Szóval aki ilyen magyargyűlölő és megtagadja a honfitársait az bűnhődjön a hülyeségei miatt, főleg ha a szint amin van az igazán odavalóvá teszi hogy bent tegye a fejét a párnára egy olyan helyen ahol bizonyos okokból csak kívülről van kilincs.
26/36 anonim válasza:
Mivel körözést adtak ki ellene, így a lecsukás eléggé megalapozott feltételezés, mert gondolom már volt időpontja bevonulni amire nem jelent meg és gondolom ezért adhattak ki elfogató parancsot ellene, bár ez csak egy tipp.
27/36 anonim válasza:
Bár mondjuk lehetett akár egy tárgyalás is, amire nem jelent meg és azért is adhattak ki körözést ellene szerintem, de ebben nem vagyok annyira járatos.
28/36 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lecsukták- e, de végülis magának kereste a bajt. Lényegében bizonyítékot szolgáltatott saját maga ellen. Mert szerintem, más kamionsőfőröknek is lehettek hasonló "akcióik", hiszen gyakorlatilag, joggal érzik nem csak a rakományukat, de az életüket is veszélyben, csak ők nem olyan idióták, hogy felvételt készítsenek róla.
29/36 anonim válasza:
Egyébként én meg, ellentétben a 25-ös hozzászólóval, éppen a videói láttán gondolom úgy, hogy nem érdemel börtönt.
30/36 anonim válasza:
Egy dolog hogy mit műveltek a migránsok, azért őket kell megbüntetni. A kamionsofőrt meg azért amit meg ő tett. Minmum közúti veszélyeztetés, önbíráskodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!