Miért van az hogy a magyar nép a legutolsó az európai unióban?
Mert sok az olyan ember, aki ezt gondolja. Ha utolsónak érzi magát, nyilván nem tesz semmit annak érdekében, hogy első legyen.
Ez se provokáció, csak mondtam.
"Aki magyarként nem sajnálja amit ezzel a kis országgal a Fidesz művel, a totális szétlopást a fiatalok kiüldözését, na az a szomorú nem az aki ezt meglátja és nem tetszik neki, az nem mocskolás hanem a hazaszeretet. Ezt egy fideszes nem értheti."
Fideszes nem vagyok, de mondjuk velem rosszat még nem tettek. Amúgy szerintem korrekt volt, amit mondtam, nem látom hol lehet belekötni.
Mit művel a Fidesz?
Sereghajtót az előző garnitúra csinált az országból, pedig amikor átvették, csoportelsők voltunk.
A fizetések nőlnek, a munkanélküliség csökken, a rezsi az egyik legacsonyabb Európában, és ha hiszed, ha nem a kivándorlás is... Egyedül Németországban alacsonyabb a kivándorlás. A lengyelek, csehek, szlovákok sokkal nagyobb számban mennek el.
Nől a családámogatás, erősödik a kiskereskedelem, az ingatlanpiac, és a túrizmus is rekordokat döntöget.
A Nemzeti Bank meg végre nyereséges.
Amit meg "lopás"-ként emlegettek, az az, hogy szépen alakul a magyar tőkésosztály.
A helyzet az, hogy a saját tőkés osztály nélküli országot a kapitalista rendszerben gyarmatnak hívják.
Tudom, a ballib abból élt hogy a gyarmatartókat szolgálta, és számukra minden lopás, amit nem a gazdáik tudnak lenyúlni, mert ők abból kapják a 30 ezüstjüket.
Nem vagyunk utolsók, hátulról vagyunk a harmadikok.
Magyarország
Románia
Bulgária
Nem erősödünk, nem teljesítünk jól, de jelenleg még utolsók sem vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!