Miért van az hogy a magyar nép a legutolsó az európai unióban?
Figyelt kérdés
nem provokáció, csak megkérdeztem...2017. márc. 18. 22:59
12/28 anonim válasza:
Büszke vagyok arra, hogy ilyen szar országban élhetek, mint ez, és hogy soha sem lesz esélyem megtapasztalni milyen az élet egy rendes országban.
13/28 anonim válasza:
Dehogy nincs esélyed.
A főnököd megmondta anno "el lehet innen menni".
Hát hajrá. Nem fogsz hiányozni senkinek. :)
14/28 anonim válasza:
Á dehogy, Orbán azt "állítja" (szép szóval élve) hogy még nyugat európa is megirigyel minket.
15/28 anonim válasza:
Így van, nem utolsó, mert valóban még Bulgária mögöttünk van. Románia már csak percek kérdése és beelőz. Szóval a helyzet csodás, ahogy azt a Fidesz állítja. Erősödünk nagyon, nemsoká akár az utolsó helyet is megszerezzük, hajrá Fidesz.
16/28 anonim válasza:
Amúgy meg mi az, hogy a magyar nép?
Szerintem a cigány nép meg a zsidó nép az utolsó!
Vagy ez így már rasszizmus?
Csak a magyart lehet büntetlenül mocskolni?
17/28 anonim válasza:
Gazdaságilag lehet. Egyébiránt ugyanannyit érünk, mint egy német, belga, olasz, vagy svéd. Aki magyarként csak mocskolni tudja a magyarokat, annak szomorú egy élete lehet.
18/28 anonim válasza:
Aki magyarként nem sajnálja amit ezzel a kis országgal a Fidesz művel, a totális szétlopást a fiatalok kiüldözését, na az a szomorú nem az aki ezt meglátja és nem tetszik neki, az nem mocskolás hanem a hazaszeretet. Ezt egy fideszes nem értheti.
19/28 anonim válasza:
" Büszke vagyok arra, hogy ilyen szar országban élhetek, mint ez, és hogy soha sem lesz esélyem megtapasztalni milyen az élet egy rendes országban."
Az a te bajod. :)
20/28 anonim válasza:
azért van amiben vezetünk
pl: mutyi, korrupció, adóterhek, nem mindenben vagyunk utolsók
jó hát ilyen hülyeségek mint az életszínvonal, eü ellátás, oktatás az nem számít mivel a parlamenti okoskák magánkórházba mennek meg a gyerekeik sem a lakótelepi fűtetlen omladozó iskolába járnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!