Jó-e az, hogy a magyar népesség hatalmas része az állam jótéteményeitől várja sorsa javulását?
Azokat azért fizetjük, hogy a Miniszter Elnök Úr boldog legyen és elégedett velünk.
"Ha már fizetünk 3146827 féle adót akkor kapjunk is má' cserébe valamit..."
Pont azért kell annyi adót fizetni, h az állam tudjon osztogatni. Az egyik zsebedből kiveszi a pénzt, h aztán a másikba visszarakja. Ennek van értelme?
Ha az embereknek nem lenne igényük annyi féle állami jótéteményre, nem lenne szükség ennyi féle adóra.
"Jó-e az, hogy a magyar népesség hatalmas része az állam jótéteményeitől várja sorsa javulását?"
Mivel az emberek egymástól csak rosszat kapnak, és a viselkedésükből adódóan fáj nekik a tisztességes viselkedés, ezért igen, nem számíthatnak mástól jóra, csak a kormánytól. És mivel az ember tőlük se kap semmi jót, ezért az ember ebben az országban nem számíthat semmi jóra. Viszont nem vagyok elkeseredve, akármikor találnék állást külföldön, a rokonaim már mind kimentek, itt az ideje követnem őket. Ez úgy van mint a régebbi munkahelyemen. Ha nem érzed magad a társaságba valónak, és ezt látják rajtad, akkor kikészítenek. Nekem nem volt bajom velük, de nekik volt velem. Nem értek ezzel egyet, már csak ezért sem vagyok olyan, mint ők. De így vagyok az országgal is. Nem érzem ide tartozónak magam, nincs miért itt maradnom. Nincs bajom az országgal, de ha kikészülök, akkor nincs miért itt maradnom. Kint sokkal jobban tud érvényesülni az ember, nem igaz, hogy csicskának tekintik, inkább pont hogy ebben az országban tekintenek úgy az emberre. De amúgy is, inkább lennék kint csicska és talpnyaló, minthogy itthon megőrüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!