Egy komoly megemlékezést és beszédet muszáj ennyire igénytelen és közönséges emberek módjára tönkretenni?
Figyelt kérdés
Ennyire gusztustalanok a magyar emberek? Én sem szeretem se Orbánt, se fideszt, de nem süllyedek le egy papucsállatka szintjére, hogy kimenjek üvöltözni, fütyörészni, amikor március 15-én inkább megemlékeznünk kellene. Kár, hogy nem munkanap a mai, hogy az embereknek ne lenne se ideje, se energiája ilyet tenni.2017. márc. 15. 11:35
11/16 anonim válasza:
Ha azok az ifjak a kezük közé kaphatnának ma egy ilyen korrupt embert, mint Orbán úr apró darabokra kapnák. Ilyen közegben amit itt a kormány 8. éve alakít nem lehet békében emlékezni, hisz az a szembeköpése azoknak akikről elvileg emlékezünk. Olvassa már el mindenki a 12 pontot, aztán gondolja végig az elmúlt 7 évet.
12/16 anonim válasza:
Nem szereted vityát, meg a fideszt, de ez neked komoly megemlékezés? Meg se hallgatom a beszédét, úgyis tudom mi van benne. És egy büdös szó nem lesz a szabadságharcról érdemben.
13/16 anonim válasza:
Szerintem is rendkívül gusztustalan, amit a sok jobbágy művel az általad linkelt videóban. Tettlegességig fajulnak a békés tüntetők ellen, ráadásul még egy nőre is kezet mernek emelni. Sok ostoba nyugger, a propaganda hatott, még csak fel se lehet róni nekik, teljesen kimosták az agyukat vityaék.
A legviccesebb az, hogy nem is olyan rég még orbánék tettek tönkre minden lehetséges rendezvényt tojásdobálással, kifütyüléssel, aki most fütyülni mer az meg ugye mér hazaárulónak minősül. Szánalmas.
14/16 anonim válasza:
Komoly megemlékezésen nem beszélünk migránsokról, Brüsszelről, Sorosról stb-kről. Hanem MEGEMLÉKEZÜNK. Orbán nem tud ilyet, hanem csak köpködni.
15/16 anonim válasza:
Nem lenne muszáj, de nálunk már hagyománya van ennek. E hagyomány megteremtésében pedig, oroszlánrészt vállalt, jelenlegi kormánypártunk.
16/16 anonim válasza:
A megemlékezést nem tettét tönkre, csak 0rbán beszédét, azt pedig jól tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!