Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy komoly megemlékezést és...

Egy komoly megemlékezést és beszédet muszáj ennyire igénytelen és közönséges emberek módjára tönkretenni?

Figyelt kérdés
Ennyire gusztustalanok a magyar emberek? Én sem szeretem se Orbánt, se fideszt, de nem süllyedek le egy papucsállatka szintjére, hogy kimenjek üvöltözni, fütyörészni, amikor március 15-én inkább megemlékeznünk kellene. Kár, hogy nem munkanap a mai, hogy az embereknek ne lenne se ideje, se energiája ilyet tenni.
2017. márc. 15. 11:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha azok az ifjak a kezük közé kaphatnának ma egy ilyen korrupt embert, mint Orbán úr apró darabokra kapnák. Ilyen közegben amit itt a kormány 8. éve alakít nem lehet békében emlékezni, hisz az a szembeköpése azoknak akikről elvileg emlékezünk. Olvassa már el mindenki a 12 pontot, aztán gondolja végig az elmúlt 7 évet.
2017. márc. 15. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem szereted vityát, meg a fideszt, de ez neked komoly megemlékezés? Meg se hallgatom a beszédét, úgyis tudom mi van benne. És egy büdös szó nem lesz a szabadságharcról érdemben.
2017. márc. 15. 13:32
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem is rendkívül gusztustalan, amit a sok jobbágy művel az általad linkelt videóban. Tettlegességig fajulnak a békés tüntetők ellen, ráadásul még egy nőre is kezet mernek emelni. Sok ostoba nyugger, a propaganda hatott, még csak fel se lehet róni nekik, teljesen kimosták az agyukat vityaék.

A legviccesebb az, hogy nem is olyan rég még orbánék tettek tönkre minden lehetséges rendezvényt tojásdobálással, kifütyüléssel, aki most fütyülni mer az meg ugye mér hazaárulónak minősül. Szánalmas.

2017. márc. 15. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Komoly megemlékezésen nem beszélünk migránsokról, Brüsszelről, Sorosról stb-kről. Hanem MEGEMLÉKEZÜNK. Orbán nem tud ilyet, hanem csak köpködni.
2017. márc. 15. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem lenne muszáj, de nálunk már hagyománya van ennek. E hagyomány megteremtésében pedig, oroszlánrészt vállalt, jelenlegi kormánypártunk.
2017. márc. 15. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
94%
A megemlékezést nem tettét tönkre, csak 0rbán beszédét, azt pedig jól tették.
2017. márc. 15. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!