Egy komoly megemlékezést és beszédet muszáj ennyire igénytelen és közönséges emberek módjára tönkretenni?
"amikor március 15-én inkább megemlékeznünk kellene."
A főnököd (Vitya) mégsem ezt teszi, Brüsszelezik, migránsozik meg szítja a feszültséget. Az aztán március 15-ére való, a tüntetők csak erre reagálnak. Ennyike.
Egy papucsállatka tényleg nem megy ki fütyörészni meg üvöltözni, de nincs is véleménye!
Március 15-én megemlékezni kellene? Lehet, de akkor nem kéne aktuálpolitikai tömegrendezvényt csinálni belőle.
Ha munkanap lenne a mai, a Viktor-fanklub se tudna kimenni, bár garantálom, hogy akkor kivezényelnének egy rakás iskolást meg közalkalmazottat, meg már ma is itt vannak a lengyel légiósok, belőlük is kéne több. Bár tény, akkor lehetne mondani, hogy Kádár-nyuggerek meg munkanélküli panelprolik nem imádják csak a őfőméltóságát.
Az Orbán beszédben, semmi ünnepi megemlékezés nem volt.
Akkor mit zavartak meg?
Kérdező!
Most őszintén, milyen "komoly" megemlékezésről beszélsz, amikor Viktor inkább gyűlöletet szit, uszít, politizál ahelyett, hogy méltóság teljesen megemlékezne a történelmi eseményről?
Március 15.-én, augusztus 20.-án és október 23.-án Brüsszelezik, rezsicsökkentésezik, migránsozik, Sorosozik, Gyurcsányozik, meg azt mondja, migránsok ostromolják Magyarországot és hogy Brüsszel erőszakkal akar terroristákat, illegális bevándorlókat betelepíteni, hogy elpusztítsák a magyarokat xD
Ez nem megemlékezés!
"nem süllyedek le egy papucsállatka szintjére, hogy kimenjek üvöltözni, fütyörészni"
Hál istennek valakik 1848. márciusában megtették. Ha most itt lennének lehet, hogy csöppet kikérnék maguknak, hogy Orbán a szájára veszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!