Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon Orbán lopásnak minősíten...

Vajon Orbán lopásnak minősítené Pénztáros Lőrinc által neki felhalmozott pénzeket vagy nemzeti ügynek tekinti, amiért áldozatokat kell hoznia?

Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 08:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

"ezt a kérdést miért nem törlik a moderátorok?"

Magyarázzátok el légyszi hogy MIÉRT KELLENE TÖRÖLNI???

2017. márc. 14. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a birka fideszeseknek nem tetszik hogy valaki kimondta az igazságot a hőn szeretett vezérükről, aki egy utolsó tolvaj.
2017. ápr. 9. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Kedves előző: Te egy tolvaj vagy! Nem, ne háborodjál fel, igenis, az vagy. Miért? Mert én azt írtam! Nem vagy nekem szimpatikus, ezért úgy gondolom, hogy megtehetem, hogy tolvajnak nevezzelek!

Igaz, hogy nem tudom semmivel sem bizonyítani, de az miért zavarna itt bárkit??? (Még egy bírósági eljárás során sem mondható ki senkire, hogy bűnös, amíg a mérlegelést követően ítélet nem születik, de az itt ezek szerint mellékes...)

Úgy látszik, ezen az oldalon meg lehet ezt tenni, hogy szimpátia alapján embereket bélyegezzünk meg, és ha ez ellen valaki kifogással élne, elintézhető annyival, hogy nem tetszik a "birkának" az igazság kimondása...

Az pedig, hogy ilyen tartalmak itt szabadon közzétehetők, minősíti az oldal üzemeltetőit és moderátorait is, nekik külön gratulálok!

Aztán lehet tiltani, mert leszarom!

2017. ápr. 10. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!