Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon Orbán lopásnak minősíten...

Vajon Orbán lopásnak minősítené Pénztáros Lőrinc által neki felhalmozott pénzeket vagy nemzeti ügynek tekinti, amiért áldozatokat kell hoznia?

Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 08:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem tartja lopásnak, szerintem maga előtt sem ismerne be ilyesmit. Hogy mivel ámítja magát a közpénzeinkkel, a tönkretett magyar emberekkel kapcsolatban nem is tudom elképzelni. Valószínűleg Vajna Bandi korrupcióval kapcsolatos meglátásait osztja, amit tanulságos nagyon megismerni. Friderikusz mondta el egy interjúban, döbbenetes.
2017. márc. 9. 09:13
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Csupa nem bizonyítható állítás provokációs céllal! Ez egy nyilvános felület. Jobban jársz, ha ezt én jelentem az oldal üzemeltetői felé, mintha az érintettek jelentenék az ügyvédjük felé!
2017. márc. 9. 09:50
 3/13 anonim ***** válasza:
2%

Érdekes, hogy azt fájlalják a balbolsik, hogy dolgok épülnek állami pénzből.

A szocik alatt nem épült semmi, ezzel vitatkozni sem lehet :).

2017. márc. 9. 10:07
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Mészáros Lőrinc Úr a Nemzeth Kapitalista Géniusza!

A sok kádárizmusban ragadt proli meg csak irigykedik rá!

Nem hogy inkább példát vennének róla kapitalizmusból!

2017. márc. 9. 10:19
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Hogyan kérdezhetsz ilyen, a csodálatos Mészáros úrról?
2017. márc. 9. 10:24
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
#3-as az indokolatlanul 4x annyiba kerülő stadionokon, sportlétesíményeken, 700 méteres üveghídon és hasonló ezredrangú, pénzlenyuló marhaságot nevezed az ország épülésének? Kivánom, hogy kerülj várólistára egy csodás állapotú magyar korházban aztán majd rádöbbensz ha 3 évig nem kerülsz sorra és ha nincs maszekra pénzed megdöglesz. Hogy lehettek ennyire elvakult barmok?
2017. márc. 9. 10:36
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Üveghidat a népnek!
2017. márc. 9. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen ember - akinek nincs egy őszinte gondolata a stadionokat leszámítva - nem moralizál.

1. Egyébként úgy van vele hogy dr. Orbán Viktor művelt jogász aki megdolgozott és megküzdött ezért megérdemli azt a pár milliárdot szemben az emberekkel akik műveletlenek, buták és lusták.

2. mindenki lop neki mért ne szabadna

3. ezer forint neki semmi! ha minden állampolgártól ellop ennyit az 10 milliárd.

2017. márc. 14. 04:55
 9/13 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést miért nem törlik a moderátorok?
2017. márc. 14. 10:03
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Tízszer már biztos jelentettem. Egyértelműen megsérti az oldal szabályzatát, de valamiért mégsem kerül eltávolításra.
2017. márc. 14. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!