Ha a migránsokról volt népszavazás, akkor Paks II. -ről miért nem?
Mert nyilvánvaló Orbán számára is, hogy a népszavazásból egyértelműen látszana, a nép nem ért egyet a kormány e-fajta ökör ötleteivel.
Illetve a migránsos szavazásnál is látszott, hogy a szavazók sok esetben nem is a témában szavaznak, hanem Orbán ellen. Az Olimpia sem azért bukott el, mert olimpia hanem, mert Orbán ötlete volt, és az emberek nem akarnak támogatni egy újabb nyílt lopást.
Magyarországon két probléma van.
A balipsik és a migránsok. Előbbiekről 4 évente szavazunk, hogy nem kérünk belőlük, utóbbiakról tavaly ősszel szavaztunk.
Ki nem állhatom a Fideszt...
De aki Paks ellen van... Érdekelne, hogy amikor a legrégibb blokkokat le kell állítani (3-5 év), honnan kívánnak elektromos áramot szerezni?
Alternatív erőforrásokkal ennyit nem lehet. .
"Ki nem állhatom a Fideszt...
De aki Paks ellen van... Érdekelne, hogy amikor a legrégibb blokkokat le kell állítani (3-5 év), honnan kívánnak elektromos áramot szerezni?
Alternatív erőforrásokkal ennyit nem lehet. ."
Én éppen az állami Duna televízión láttam dokumentum filmet arról, hogy ennél olcsóbban, lehetne több energiát előállítani alternatív erőforrásokból..
"Én éppen az állami Duna televízión láttam dokumentum filmet arról, hogy ennél olcsóbban..."
Szemed káprázott, nem láttál te semmit, Magyarország jobban teljesít :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!