Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem hosszútávú cél a biorobot munka megszüntetése?

Figyelt kérdés

Nyugat-Európában ez a hosszútávú cél.Ezért a termelés "csúnya részét" vagyis az összeszerelést igyekeznek kiszervezni más országokba.A kutatást, fejlesztést,tervezést megőrzik maguknak.Vagy, automatizálják a gyárakat.

Kijelenthető, hogy a hosszútávú cél a 8 általánost igénylő sori betanított munkakörök megszüntetése, vagy legalábbis radikális csökkentése.

Magyarországon is hasonló célokat kellene kitűzni.Azért, hogy a munkakörök jelentős többsége képzett szakmunkásoknak, diplomásoknak,középfokú végzettséggel rendelkező technikusoknak és szakügyintézőknek legyen megfelelő.

2017. márc. 5. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a biorobot munka a magyar kultúra szerves része.

Három hete meghalt nagyanyám és halotti tort tartottunk, ahol összejött a szűkebb ismerősi kör.

Szóba került, hogy ki mit csinálna egy 2-3 milliárdos lottónyereménnyel és én azt találtam mondani, hogy többet biztos nem dolgoznék, mert ennyi pénz mellett dolgozzon a tököm és az, aki teljesen hülye.

Erre mindegyik biorobot olyan elkerekedett szemekkel nézett rám, mint valami marslakóra.

Apámtól jól megkaptam megint, hogy "persze, hogy te nemakarsz daugodzni! Mindig is ilyen vótá, soha nem akartá daugozni, mer csak egy lusta disznó vagy és mindig is az leszel! Anyádra ütötté, az se szeret daugodzni! Bezzeg én! Én mindig is sokat daugodztam és meg is volt az eredménye!!!"

Az öregről annyit kell tudni, hogy valóban egész életében rohadt sokat dolgozott, de pénze az soha nem volt. Mindig lefolyt a torkán, elszívta cigaretta formájában, bedobálta nyerőgépbe, elkaparta sorsjegyen, autókat vett belőle, amiket mindig összetört tökrészegen, házat vett magának, amit felgyújtott, stb.

Na mindegy is, a lényeg az, hogy a magyarok nagy általánosságban ilyenek. Egy primitív, hőbörgő, agyatlan, proli nép, ami nagyon büszke arra, hogy hülyére dolgozza magát, 50 évesen 70-nek néz ki az egészségtelen életmód, a sok stressz és az alkoholizmus miatt. Ezeket soha nem lehet majd meggyőzni arról, hogy milyen jó a jóléti társadalom, mert amit a jóléti társadalom jelent, arra nekik nincs igényük.

2017. márc. 5. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Tőled is megkérdezem ha bezárnánk ezeket a munkahelyeket mi lenne az emberekkel? És negyere a képzettséggel mert ha mind diplomás lenne akkor se ta lálna munkát másikat. Nem hinném hogy szégyen fizikai munkát végezni bárkinek is. Az hogy apád elitta a keresetét nem jelenti szt hogy mindenki ilyen. Egyébként ha nyernék a lottón én se dolgoznék többet
2017. márc. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!