Mszp vagy inkább DK? Melyik lenne alkalmasabb az ország vezetésére?
Figyelt kérdés
Én a DK mellett voksolok. Szerintem eljön az idő, amikor fej-fej mellett lesz a két párt, bár egyelőre még az mszp-nek nagyobb a támogatottsága.2017. márc. 4. 13:47
11/19 anonim válasza:
Egyik sem.
Bár ha a Fideszt el akarjuk söpörni akkor inkább a DK ők mégis egy fokkal jobbak és ennek az országnak már az is csak jót jelent. Én igazából egyikre sem szavaznék, még ezeken kívül se egyikre. Már a Jobbikban is csalódtam, az Együttben sem igazán bízok. A kétfarkú kutyapárt az amolyan humor párt, de a parlamentben semmi keresnivalója. MSZP-ben nem bízom, LMP-t hagyjuk is. Legjobb lenne egy pártfüggetlen emberekből álló társaságot összerakni akik alkalmasak lennének az ország vezetésére, de én ilyeneket nem igazán ismerek.
12/19 MolotovPunk válasza:
MSZP.Botka László vezetésével.
13/19 anonim válasza:
Kérdező, úgy tűnik nem igazán ismered bálványodat a DK vezért, aki "egy hiteles ember". Ehhez a kis szösszenethez mit szólsz: https://www.youtube.com/watch?v=mg39SoZM00E ?
14/19 anonim válasza:
#1: Melyik az a magyar párt, amelyikben se elmebeteg, se hülye nincs?
15/19 anonim válasza:
A DK Gyurcsány személye miatt, nem igazán jöhet szóba. Ellene tökéletes volt a "karaktergyilkosság" (ezt nem én találtam ki, Semjén Zsolt büszkélkedett vele). Akkor már inkább az MSZP, ha Botka "össze tudja kapni" a pártot, esetleg néhány "kolonctól" megszabadulva.
16/19 anonim válasza:
Megtalálták a nyugdíjas otthonban a Zinternetet? Vagy miért tesztek fel ilyen hülye kérdéseket? Nem is értem! A válasz: ezek közül egyik sem!
17/19 anonim válasza:
Ritkán írok a humor kategóriába...
18/19 anonim válasza:
Az MSZP nem, mert ők is a mutyi világ lidércei. Gyurcsányt nem véletlenül távolították el belülről. Mindenki utálta, mert bizonyos MSZP körökben nem lehetett rendesen mutyikálni miatta. 1000-szer inkább a DK ha csak közülük lehet választani. Ha nem akkor meg inkább az Együtt esetleg az LMP.
19/19 anonim válasza:
Ez a kérdés komoly? Ezek az undorító bagázsok? Amikor a maszop, elqúróval az élén még bizonyították, hogy alkalmatlanok rá. :D
Hát egyik sem jobb a másiknál! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!