Miért csökkennek folyamatosan a reálbérek? Magyarország valójában gyengül?
Aki mondjuk még 5 évvel ezelőtt saját albérletben lakott, annak ma szobát kell bérelnie. Aki szobát bérelt, annak most szobatárssal kell laknia. Aki örökölt saját lakást, annak ki kell adnia az egyik szobáját, mert nem tud megélni. Azt látom, hogy (nyilván a korrupt kormány közeliek kivételivel akiket én nem ismerek) mindenkinek romlott az alapvető életszínvonala ebben az országban az elmúlt kb. 5 évben. És persze rengetegen mentek ki külföldre, és terveznek is kimenni akik még itt maradtak, csak legtöbben még egyetemi diplomát vagy szakmát vagy nyelvtudást akarnak szerezni.
Miért hazudozik a kormány, hogy az ország erősödik amikor valójában gyengül? A reálbérek folyamatosan csökkennek.
Papíron emelkedett, de a valóságban csökkent, mint ahogy az enyém is!
Én más adókategóriába tartozom, más a munkabeosztásom, de egyértelműen 7ezerrel vittem kevesebbet haza, mint eddig!
"Hát ki az anyádé?"
mondjuk főképpen az övé?
ha az ország olyan szarul működik, akkor miért van az, hogy van, aki nem siránkozik, hogy majdnem éhenhal?
nem azokról beszélek, akik gazdagodnak, mert nem ezekhez tartozok. átlagos ember vagyok, normális munkahelyel, és megélek belőle. talán azért, mert akármilyen probléma üssön be, nem hőbörgök állandóan, meg a kormányt hibáztatom, hanem megpróbálom megoldani, és érdekes, de sikerül legtöbbször. nem mindig, de aki meg se próbálja, az mire fel hisztizik, hogy szar az egész világ működése, és ő azért van a béka segge alatt...öcsém albérletben lakik, és lakott is az elmúlt 15 évben, mégsem fordult meg egyszer sem a fejében, hogy "ajj, annyira megdrágult minden, hogy be kellene valakit költöztetni, mert nem tudja kifizetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!