Nem akar valaki aláírást gyűjteni a HANGOS reklámok ellen?
Figyelt kérdés
Bosszant2017. márc. 1. 20:06
2/10 anonim válasza:
Kellene valami közhasznú aláírásgyűjtő szervezet. A hangos reklámokon túl kismillió dologra gyűjtenék annyi életminőség romboló baromságnak vagyunk kitéve.
3/10 anonim válasza:
Szólj ha lesz én aláírom. Azt is meg kéne tiltani, hogy egy film közbe reklámokat vágjanak be, ha egy film lemenne reklám nélkül újra elkezdenék tévét nézni.
4/10 anonim válasza:
Nem, mert az én tévém már olyan modern, hogy tudom szabályozni a hangerőt!
5/10 anonim válasza:
Hangerőszabályzóról hallottál már?:D
6/10 anonim válasza:
utolsó 2-nek. ha mondjuk nincs a kezemben a távirányító, és nem is ülök a tv előtt, csak halolgatom vacsi közben, akkor tényleg nagyon idegesítő, hogy hirtelen duplájára nő a hangerő. ha leveszem, akkor meg el ne felejtsem visszakapcsolni, mikor vége a reklámoknak, mert meg se hallom. nem mindenki ül a tv előtt mint a cövek
7/10 anonim válasza:
Nekem meg nincs is távirányítóm:( Bosszantó mikor kimegyek a konyhába/wc-be és egyszer csak bummm, reklám. Ilyenkor távirányítóm is hiába lenne.
8/10 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ettől mit remélnek? Komolyan elgondolkodtam, de nem nagyon emlékszem, hogy egyszer is a tv- reklámok hatására vásároltam volna valamit.
9/10 PresidentEvil válasza:
.
Hiába kezdesz aláírásgyűjtést. A reklámok hangereje ugyanakkora, mint a többi műsoré, csak másképpen készülnek. Az emberi beszédnek, a zenének van dinamikája, vannak benne halkabb és hangosabb részek, a reklámnak viszont nincs, mert a hangerőbeli különbségeket kiegyenlítik. Ezért hangosabbnak hallod, de ha műszerrel megméred, nem az. Nem te lennél az első, aki panaszt tesz mondjuk az NMHH-nál, el is fogják bírálni, de többre ne nagyon számíts.
10/10 anonim válasza:
Ez amúgy igaz, valóban nem kifejezetten a hangerő, mással is trükköznek, hogy hangosabban halld. Például egy időben egyszerűen nézhetetlenek voltak a filmek, mert az effektek meg a zene betétek normál hangereje mellet a szereplők beszédhangja érthetetlen halk volt. Ha felhangosítottad annyira, hogy értsd mit beszélnek akkor kiment a dobhártyád a zenétől. Hálistennek nagyon rövid időn belül ezzel felhagytak, azt hiszem a TV2 alkalmazta ezt jó pár éve. Valahogy így vannak a reklámok kalibrálva, a zenesáv van valahogy felhúzva jó hangosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!