Más is van aki azért támogatja a menekültek szétosztását és erre is fog szavazni, mert nem akar az EU ellen lenni?
Az a baj ezzel a szétosztással, hogy nem tudod, hogy mennyit kell szétosztani.
Ha csak x ember jönne, akkor szerintem is osszák szét.
De most van x. Aztán jönnek még és még és még. Sose lesz vége.
Szóval nemcsak egyszeri szétosztásról van szó. Így azért már eléggé más a helyzet. Szerintem teljesen kezelhetetlen. Szóval én elvből nem szavazok meg ilyen bizonytalan dolgot. És részemről ennek semmi köze az EU-hoz, a Fideszhez, akármihez. Csak magát a szétosztást nézem, és arról szavazok.
Igen, ezért is.
Hiszem, hogy közös ügyeinket közösen kell megoldanunk, választott európai képviselőink segítségével. A menekültkérdés megoldása fontos kérdés, de az EU megerősítése és az integráció elmélyítése még annál is fontosabb összeurópai közérdek.
Inkább maradnál otthon, ha csak ennyi eszed van. De ha el is mész szavazni IGEN-nel, akkor legalább ne legyél büszke rá... és ne nagyon híreszteld...
Közel sem 1,5 millió emberről van szó. És ha netán sikeres lesz ez a fajta "megoldás", exponenciálisan nőni fog a számuk (mivel nyitott kapukat döngetnének a továbbiakban), erre mérget vehetsz!
Ha azért akarna kirakni az EU minket, mert úgy gondoljuk, hogy az országunk polgárainak igenis van beleszólásuk, hogy kikkel szeretnének együtt élni, akkor nem sok keresni valónk van egy ilyen EU-ban. Még akkor is, ha az országnak szerinted "annyi".
Akkor is annyi, ha két három hibbant EU-s vezető által kitalált agyrém alapján szétbombázzuk (veheted szó szerint is) az országot migránsokkal. Ha csak az EU miatt vagyunk életképesek, akkor ideje leválni a lélegeztető gépről, és lesz ami lesz. De ez még mindig jobb, mint a gazdagabb országok csicska kutyájának lenni.
A sok proli meg majd alkalmazkodik, ahogy mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!