Elhiszitek, hogy "Magyarország élhetőbb ország lett", amit a kormány említett a mai sajtótájékoztatón?
így van ezért is kell most már a váltás, mert semmivel se lett jobb, sőt kismértékben rosszabb lett
akkor meg minek legyenek tovább hatalmon? azért, hogy orsósék pofátlanul megszedik magukat,
ezért kár hatalomban maradni
Számomra valóban élhetőbb lett.
Viszont ehhez semmi köze nincs a kormánynak, a vállalkozásomban meglépett merész fejlesztések és kapacitásbővítés hozta meg a gyümölcsét, aminek a kockázatát kizárólag én viseltem, támogatást pedig semmit nem kaptam hozzá.
Lehet dicsekedni ilyennel, hogy lám, milyen élhető lett Magyarország, de számtalan olyan vállalkozás áll ennek a hátterében, akik saját erejükből viszik a hátukon a magyar gazdaságot (nem kell nagy dologra gondolni, minden hangya a maga morzsáját).
"Ami sokat számíthat az élhetőség szempontjából az a gazdasági helyzet, ez mindenképpen javult az utóbbi években. Magyarországon a munkanélküliségi ráta 4%-ra csökkent, ma már jelentős a munkaerőhiány, kereslet, így nőnek a fizetések is. Én az építőiparban dolgozom, ott különösen szembetűnő a fellendülés. A cég az utóbbi 1-2 évben jelentősen bővült, nemzetközi projektekbe is bekapcsolódtunk és szerencsére bőven van kereslet, munkákat kell visszautasítanunk kapacitáshiány miatt.
"
Én elhiszem, hogy élhetőbb lett, mert gazdasági adatokkal lehet alátámasztani.
A gond csak éppen az, hogy az ÖSSZES!!!! régiós versenytárs ország nagyobb ütemben növekedett, mint mi! ro,sk,cz,pl
Ez a kormány elvakult és korrupt politikájának a következménye. Idénre azért felzárkózunk hozzájuk elvileg, hiszen mégiscsak választásokra kell készülni, de mi lesz utána???
Jelenleg a növekedést a számunkra stabil világgazdaság és az EU-s pénzek jelentik. A fidesz csak ront ezek hatékonyságán, az embereket pedig szolgasorba (gyári szalagmunka multinál) taszítja ahelyett, hogy kreativitásra-innovációra ösztönző oktatásba ruházna be, amivel valóban magas termelékenységű munkákat lehetne teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!