Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhiszitek, hogy "Magyarország...

Elhiszitek, hogy "Magyarország élhetőbb ország lett", amit a kormány említett a mai sajtótájékoztatón?

Figyelt kérdés

Cikket elolvasni!

[link]

2017. febr. 28. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

így van ezért is kell most már a váltás, mert semmivel se lett jobb, sőt kismértékben rosszabb lett

akkor meg minek legyenek tovább hatalmon? azért, hogy orsósék pofátlanul megszedik magukat,

ezért kár hatalomban maradni

2017. febr. 28. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Ez az ország már több mint ezer éve különösen élhető annak, aki a bráner jó oldalán áll. A többiek meg szívnak..szívnak..szívnak...
2017. febr. 28. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Számomra valóban élhetőbb lett.

Viszont ehhez semmi köze nincs a kormánynak, a vállalkozásomban meglépett merész fejlesztések és kapacitásbővítés hozta meg a gyümölcsét, aminek a kockázatát kizárólag én viseltem, támogatást pedig semmit nem kaptam hozzá.

Lehet dicsekedni ilyennel, hogy lám, milyen élhető lett Magyarország, de számtalan olyan vállalkozás áll ennek a hátterében, akik saját erejükből viszik a hátukon a magyar gazdaságot (nem kell nagy dologra gondolni, minden hangya a maga morzsáját).

2017. febr. 28. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
24%

"Ami sokat számíthat az élhetőség szempontjából az a gazdasági helyzet, ez mindenképpen javult az utóbbi években. Magyarországon a munkanélküliségi ráta 4%-ra csökkent, ma már jelentős a munkaerőhiány, kereslet, így nőnek a fizetések is. Én az építőiparban dolgozom, ott különösen szembetűnő a fellendülés. A cég az utóbbi 1-2 évben jelentősen bővült, nemzetközi projektekbe is bekapcsolódtunk és szerencsére bőven van kereslet, munkákat kell visszautasítanunk kapacitáshiány miatt.

"

https://www.youtube.com/watch?v=paq-ECNWqKQ

2017. febr. 28. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

Én elhiszem, hogy élhetőbb lett, mert gazdasági adatokkal lehet alátámasztani.

A gond csak éppen az, hogy az ÖSSZES!!!! régiós versenytárs ország nagyobb ütemben növekedett, mint mi! ro,sk,cz,pl

Ez a kormány elvakult és korrupt politikájának a következménye. Idénre azért felzárkózunk hozzájuk elvileg, hiszen mégiscsak választásokra kell készülni, de mi lesz utána???

Jelenleg a növekedést a számunkra stabil világgazdaság és az EU-s pénzek jelentik. A fidesz csak ront ezek hatékonyságán, az embereket pedig szolgasorba (gyári szalagmunka multinál) taszítja ahelyett, hogy kreativitásra-innovációra ösztönző oktatásba ruházna be, amivel valóban magas termelékenységű munkákat lehetne teremteni.

2017. febr. 28. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
Magyarország élhetetlenebb lett. Az MDP, MSZMP, MSZP idején volt élhető és a DK idején is élhető lesz.
2017. márc. 1. 07:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne legyen olimpia, ha privát üzenetet küldesz, gondold végig a tartalmát rendben? Nem mindenki édesanyja keresi úgy a napi megélhetést, ahogy a tiéd, ezért kérlek a jövőben ne hozd egy szintre senki anyukáját a sajátoddal! Látod, az enyémnek maradt ideje arra is, hogy embert neveljen belőlem.
2017. márc. 4. 08:17
 18/18 anonim ***** válasza:
17, nálad is bemutatta az intelligensebb arcát? :-)
2017. márc. 4. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!