Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok egy olyan szabály...

Támogatnátok egy olyan szabályt, hogy a pizzafutárok megállhassanak a rokkantparkolóban?

Figyelt kérdés
A pizzafutár általában csak jön-megy, 2-3 perc míg odadja a kaját és már megy is tovább. Viszont vannak helyek a városban, hogy alig lehet megállni. Ilyenkor a pizzafutár kiteszi a vészvillogót és megáll akár az utca közepén is. Ez helyett lehetne több rokkantparkoló, ahová ők is megállhatnának. A város limitált darbszámot adna ki a pizzafutár kártyákból amikre az éttermeknek lehetne pályázni és ezzel a kártyával maximum 10 percig foglalhatnák el a rokihelyet, ha valamiért tovább kell ot lennie, akkor odébb kéne állnia egy másik helyre. A rendőrség tudná ellenőrizni a szabály betratását. Ami nagyon pozitívum lenne, hogy az éhes emberek előbb jutnának az adagjukhoz és ezáltal nagyot nőne az állampolgári elégedetlenség. Negatívum, hogy ha egy rokkant jön akkor lehet, hogy 10 percig várnia kéne a helyre. Ha mondjuk egyszerne érne a parkolóhelyhez egy rokkant és egy pizzafutár is akkor az elsőbbség a rokkantkártyást illetné.

2017. febr. 28. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ez hogy jön ebbe rovatba?
2017. febr. 28. 20:20
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Miért jár egyáltalán egy pizzafutár autóval? Pláne belvárosban ez elég nagy pazarlásnak tűnik nekem, és nem is találkoztam még autós futárral, csak robogóssal.
2017. febr. 28. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább töröljék el a rokkant parkolókat, és legyenek pizzafutár parkolók!
2017. febr. 28. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:

hát nekem igazából teljesen mind1, de akik itt húzzák a szájukat, azok remélem türelmesen várnak vagy kerülgetnek a fentebb leírt szituációban is majd, amikor a futár parkoló hijján inkább csak vészvillogóval megáll, ahol akar :D

vagy ha rendelnének esetleg kaját, majd felhívja őket a futár, hogy figyelj, gyere már a következő utcához, mert itt tudtam megállni. :D

egyébként viccet félretéve, nem hinném, hogy akkora probléma sétálni. én is futárkodtam, és volt egy olyan lakótelep, ahol a legbelső 10-es panelházhoz nem vezetett út, csak járda. megálltam egy szabad parkolóban, és szépen odasétáltam. a futárnak nem az a feladata, hogy álljon meg a ház mellett, hanem hogy vigye ki a kaját valahogy.

különben is a pizzériák nagy része be se jelenti a futárjait, majd pont azok fognak pályázgatni ilyen "futár kártyára", amikor elméletben futárjai sincsenek :D

2017. márc. 1. 16:03
 15/17 A kérdező kommentje:

Bennem is azért merült fel a kérdés, mert még évekkel ezelőtt dolgoztam pár hónapot futárként és így gondolkoztam, hogyan lehetne fejleszteni ezt a munkát. Én motorral és autóval is hordtam és kollégák is ahogy láttam így csinálták. Jó időben lehet menni a robogóval/motorral, ha rossz az idő akkor kocsi.

Egyébként semmi rosszat nem kívánok a rokkantaknak van elég bajuk így is szegényeknek és nem sértődnek meg az ötlet felvetése miatt.

2017. márc. 1. 20:58
 16/17 anonim válasza:
42%
Én abszolút támogatom, kiválló ötlet. Sokkal jobb, mint mikor az utca közepén állnak meg.
2017. júl. 27. 00:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak pizza futárok vannak? Miért nincs szilvás gombóc vagy resztelt máj házhoz szállítás?
2017. nov. 12. 13:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!