Támogatnátok egy olyan szabályt, hogy a pizzafutárok megállhassanak a rokkantparkolóban?
hát nekem igazából teljesen mind1, de akik itt húzzák a szájukat, azok remélem türelmesen várnak vagy kerülgetnek a fentebb leírt szituációban is majd, amikor a futár parkoló hijján inkább csak vészvillogóval megáll, ahol akar :D
vagy ha rendelnének esetleg kaját, majd felhívja őket a futár, hogy figyelj, gyere már a következő utcához, mert itt tudtam megállni. :D
egyébként viccet félretéve, nem hinném, hogy akkora probléma sétálni. én is futárkodtam, és volt egy olyan lakótelep, ahol a legbelső 10-es panelházhoz nem vezetett út, csak járda. megálltam egy szabad parkolóban, és szépen odasétáltam. a futárnak nem az a feladata, hogy álljon meg a ház mellett, hanem hogy vigye ki a kaját valahogy.
különben is a pizzériák nagy része be se jelenti a futárjait, majd pont azok fognak pályázgatni ilyen "futár kártyára", amikor elméletben futárjai sincsenek :D
Bennem is azért merült fel a kérdés, mert még évekkel ezelőtt dolgoztam pár hónapot futárként és így gondolkoztam, hogyan lehetne fejleszteni ezt a munkát. Én motorral és autóval is hordtam és kollégák is ahogy láttam így csinálták. Jó időben lehet menni a robogóval/motorral, ha rossz az idő akkor kocsi.
Egyébként semmi rosszat nem kívánok a rokkantaknak van elég bajuk így is szegényeknek és nem sértődnek meg az ötlet felvetése miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!