A Momentum le fogja váltani a Fideszt? Van rá esély, hogy 45-50%-ot kapjanak jövőre? Sok 444-es törzskommentelő vélekedik így.
"Legközelebb írd ezt alá, akkor nem próbálok meg veled, mint értelmes emberrel kommunikálni. Lehet Kimhez, Erdoganhoz meg Putyinhoz takarodni, nem idehozni az övükét. Nem volt elég az a majd' fél évszázad amíg itt volt."
Mondtam én egy szóval, hogy Putyinista rendszert akarok?
Ezt nagyon szeretem, ha valaki utálja a jelenleg uralkodó ideológiát, az biztos Putyin-Erdogan rendszert hoznak létre.
Van más alternatíva is.Egyszerűen,más jellegű demokrácia kellene.Közvetlenebb, ahol a lényegesebb kérdésekben (Paksi bővítés,migráció,olimpia....stb) népszavazással döntenek az emberek.
Viszont úgy, hogy megfelelő alternatíva legyen.
Például, ha az igenek győznek, akkor megépül Paks, ha a nemek akkor nem épül meg,hanem helyette zöld energia beruházások lesznek.
Népszavazás az egynemű házasságról, igenek esetén engedélyezik, nemek esetén alkotmányba foglalják,hogy nem,ilyen nincs.
# 12/12 Időpont ma 20:34
Na, akkor mesélj, hogy ez miben más mint amit a Momentum akar. Látod, ezért mondtam azt, hogy nem így kéne hozzáállni.
Le persze, álmodik a nyomor! :D ikszdédé
Még az 5%-uk sem lesz meg szerintem.
13#
Nem vagyok benne biztos,hogy közvetlen demokrácia támogatók.
Az nem megoldás, hogy mindegy mi jön, csak takarodjon a Fidesz.Nagyon sokan 2010-ben is így gondolkodtak, lesz, ami lesz csak húzzanak el a komcsik.Aztán itt vagyunk a Fidesszel.
A Momentumnál dicséretes, hogy sikerült az olimpiát megakadályozni.De, arra nem lehet építeni, hogy mindegy mi, ami nem Fidesz.
# 17/18 Időpont ma 21:02
Ez rendben is van. De nem tudunk róluk semmit, mégis szerinted az a normális, ha nekikmennek, hogy "A Momentum elég liberális párt, a Nagykörúton meg a Dohány utcán kívülre nem nagyon jut." Ezt se tudod, hogy így van-e. De ha állandóan ezt hangoztatod, akkor így fognak rá tekinteni, ahelyett, hogy elgondolkodnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!