Kb. hány évestől lehetett ügynök valaki?
Figyelt kérdés
Kádár alatt.2017. febr. 25. 08:19
1/5 anonim válasza:
Hát azt nem tom de cia nál úgy lehetsz hogy eleve valamilyen pozícióban vagy és beszerveznek. Illetve persze ha kimagaslóan intelligens vagy kiváló programozó több nyelven beszélsz akkor elmehetsz jelentkezni. Alapjában megkörnyékeznek hogy pénzért cserébe szivárogtass.
2/5 anonim válasza:
Ha a magyar viszonyokra gondolsz, akkor 18 év alattit nem lehetett beszervezni. (Azonban a középfokú intézményekből is szivárogtak valahogy információk)
3/5 A kérdező kommentje:
"lehetett"
Illetve:
"Kádár alatt."
2017. febr. 25. 10:55
4/5 anonim válasza:
basszus tényleg:
én azt írtam kit nem lehet. Szóval módosítom, hogy világos legyen: 18. életévét betöltött személyt lehetett beszervezni.
Ha már magyarkodunk!
Kádár alatt senkit nem lehetett beszervezni. Mert akik alatta voltak, azok neki dolgoztak, tehát hűségesek voltak hozzá és párttagok.
Beszervezni ott kellett ahol volt "ellenség"
Vagy esetleg a Kádár-korszakra (1956-88) gondolsz?
5/5 anonim válasza:
Elvileg 18, de szerintem voltak kiskorúak is. Nem véletlen, hogy gimnazistákról is kerültek ki információk, nyilván az osztálytársaktól és a barátoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!