Nekem, fideszesnek a Momentum még azt a reményt sem lesz képes betölteni, hogy a parlamenti küszöb alatt maradva ki fog halászni pár %-ot az LMP, DK, Együtt-PM, MSZP hálójából?
Abban bíztam, hogy a 5,1%-os LMP és az 5.7%-os Gyurcsánypártot majd lehúzza 4,7%-ra, és még egy kicsit a szocikat is gyengíti, de úgy látom, még ez sem fog beteljesülni, a facebook-kedvelőik számának növekedése behalt, az olimpiából többet már nem tudnak kihúzni, hiszen a Fidesz már le is keverte a témát azzal, hogy visszavonta a pályázatot.
A honlapjukon feltettek valami programot, még csak az egészségügy részt csinálták meg, de az sem egy nagy durranás.
A Párbeszédé pl. sokkal jobb, kidolgozottabb, mégsem érdekli a kutyát sem.
A Momentumról meg ez a vélemény ezen az alapvetően balliberális többségű oldalon:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__84..
Ezt most konkrétan nem azért szánom mert fideszes vagy. Hanem azért mert amiatt a gondolkodás miatt vagy az, ami látszik belőled, minden sértés nélkül.
Ez a kérdés körülbelül ilyen.
Igen, én is hallottam, hogy a Fidesz azt mondja, hogy a Momentum elpolitizálta az Olimpia kérdését.
A probléma az, hogy eleve kormánypropagandaként érkezett az Olimpia híre, vagyis amikor kitalálták, már akkor is politikai fogás volt. Csak akkor még a kormánypártté.
Viszont az emberek többsége nem tekint pártként a Momentumra. Nem azért írták alá a Nolimpiát, mert egy választásokon szavaztnának rá. Hanem azért, mert nem akarnak Olimpiát.
A vidéket már lényegében magukra haragították az egyik tagjuk "irományával". :D
Marad egy jelentéktelen prolibanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!