Miért 100%-osan biztos benne mindenki, hogy a Fidesz örökké vagy legalábbis Orbán haláláig hatalmon lesz?
"Ebbe senki nem biztos, én rájuk fogok szavazni, hamár elkezdték fejezzék be."
Mit?
"Ha kiderülne valami a Fidesz-ről, valami durva"
Itt kezdődnek a problémák. Nincs minek kiderülnie. Mindenki tudja hogy korruptak. Mindenki tudja hogy csalnak. Az egyik képviselő céget felejtett el bejelenteni, a második 300 millió forintról feledkezett meg, a harmadiknak a 3 éves gyereke ügyesen spórol, mert már most 170 milliós villája ( ingatlan ) van, stb.
Mindenki tudja, hogy a pályázatok nagy részét ( ahol nagyot lehet szakítani ) fideszesek nyerik, mindenki tudja hogy hazudnak, sőt alvilági alakokkal ( orosz maffiózók, közel-keleti bűnözők - Pharaon ) üzletelnek, stb.
Nincs minek kiderülnie. Ha meg konkrét bizonyíték kerülne elő, azok, akik eddig is tudják, most csak még biztosabbak lennének, az elvakult fideszesek meg akkor is kiállnának hőn szeretett pártjuk mellett ( lásd: amíg Simicska fideszes volt, jó volt, azóta áruló. Ott van Lázár gyereke, akinek a semmiből lett 70 milliója 10 évesen - én miért nem tudtam így spórolni soha? - vagy épp Rogán helikopterezése, amin a hangsúly igazából azon volt hogy képes volt letagadni, mikor bizonyíték volt ellene ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!