Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy műbalhét csinált egy "szivárványos" szervezet?

Figyelt kérdés

A történet itt található:

[link]

Itt viszont kiderült, hogy egy műbalhé:

[link]

Mivel a szervezet külön úszásoktatót akart hozni, azt pedig tiltja az uszoda házirendje.Ezért nem kaptak rá engedélyt.

Ez éppen olyan, mint amikor elmegyünk vacsorázni egy étterembe, de vinni akarjuk a saját pincérünket.

A másik, mi szükség van ilyen szervezetre?

Ezzel csak magukat különböztetik meg a résztvevők.

Legalább, lehetett egy jó ízűt homofóbiát ordibálni, meg mocskos magyar társadalmazni.

2017. febr. 23. 19:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%
Az a baj, hogy én tényleg nem értem egy sportszervezetnél miért kell kihangsúlyozni, hogy ők melyik nemhez vonzódnak. Nem az a bajom, hogy melegek, ha Hetero egyesület lenne akkor is zavarna. Nem írták volna bele, hogy ők direkt Meleg egyesület, akkor nem lett volna semmi probléma. Szóval tényleg nem értem miért kell egy úszó egyesületnél kihangsúlyozni, hogy ők melegek.
2017. febr. 24. 08:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
12-es, nem írták bele hogy ez egy meleg egyesület, pont ez az, hogy amíg az uszoda nem kapta meg az egyesület adatait, addig minden okés volt, amikor meg kiderült hogy melyik egyesület, hírtelen már nincs kapacitás, nem szabályos stb!
2017. febr. 24. 09:18
 13/26 anonim ***** válasza:
Az egyesület leírásában benne van, hogy ők direkt meleg sportegyesület. A cikkekben is megemlítik. Erre írtam, hogy nem értem mire fel kell hangoztatni, hogy ők direkt meleg sportegyesület.
2017. febr. 24. 09:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A nyugdíjas egyesület is hangoztatja hogy ők nyugdíjasok, a nőegylet is hogy ők nők. A melegeknek is vannak szervezeteik és nyílván ez a szervezet nevében is szerepelhet, mert miért ne?
2017. febr. 24. 10:14
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

,,nyugdíjasok, a nőegylet is hogy ők nők"

Látom nem érted a lényeget. A nyugdíjasok azt hangoztatják, hogy ők nyugdíjasok. A nők azt hangoztatják, hogy ők nők. Nem a szexuális vonzódásukat hangoztatják sportegyesületként. Erre akarod kilyukadni, hogy miért kell külön kiemelni, hogy milyen szexuális beállítottságúak?

2017. febr. 24. 10:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pl jártam túrázni meleg szervezettel és nem a szexualitás a lényeg ebben, rosszul közelíted meg! Egyszerűen ott nem éreztem feszélyezve magam, nem kellett úgy tennem mintha heteró lennék és ezt ne magamutogatásként fogd fel, hanem olyan egyszerű dolgokra gondolok hogy pl a munkahelyemen akollégákkal nagyon családias a hangulat, de én mégsem merek őszinte lenni előttük. Mindenki megbeszéli hova megy mondjuk kírándulni, én nem mesélhetem el hol voltam a párommal, mert akkor kiderül hogy van párom és hogy ő férfi... Egy olyan egyesületben ahol csak melegek vannak, ott nem kell attól tartanom, hogy na kinek nem fog tetszeni, szól be stb. Másrészt sokan szeretnének normális, hétköznapi módon ismerkedni, úgy mint a heterók. Beláthatod hogy melegként ez nem könnyű! Egy ilyen egyesületben barátságok szövődnek, vagy akár párlapcsolat. Ez nem a szexualitásról szól. Akkor miért is baj, hogy vannak ilyen szervezetek?
2017. febr. 24. 11:08
 17/26 anonim ***** válasza:
És hogy miért ezt kell kiemelni? Mert ez különböztet meg. Sajnos! (Úgy is mondhatnám hogy emiatt különböztetnek meg.) Ha mondjuk félfülű lennék és a kétfülüek kiszekálnának, akkor szívesebben mennék egy félfülű társaságba.
2017. febr. 24. 12:04
 18/26 anonim ***** válasza:
(na entert nyomtam :D) Szóval ez semmivel sem szól jobban a szexualitásról, mint a félfülüek egyesülete.
2017. febr. 24. 12:07
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Akkor követem a logikádat. Azért harcol a melegség, hogy elfogadott legyen, ne különböztessék meg, emiatt létrehozunk egy sportegyesület, mert minket a melegség különböztet meg.

Ez az ismerkedés, stb, oké is lenne nálam, ha sima egyesület lenne. Ez azonban egy sportegyesület, aminek a sportról kellene szólnia, összegyűjtse a sportolni vágyókat. Ha város vagy városrész szerint vannak külön sportegyesületek az oké, az indokolt. Az számomra viszont nem indokolt, hogy kifejezetten direkt szexuális beállítottság alapján akarja összegyűjteni a sportolni vágyó embereket. Legyen az hetero vagy meleg. Ma már nem olyan korban élünk, ami indokolná, hogy külön, kifejezetten melegeknek szánt sportegyesületet. Már 2017-et írunk, már nincs olyan, hogy egy sportoló nem versenyezhet egy sportegyesület színeiben, mert ő nem hetero, hanem meleg. Már Borsodban is elfogadott az, ha valaki meleg, nem fognak eleven máglyán elégetni miatta.

2017. febr. 24. 12:34
 20/26 anonim ***** válasza:
44%

De ha úszás után vacsorázni, beszélgetni akarnak, akkor mi a fityfenének kell az uszodában egy sávot kibérelniük?

Menjenek el az uszodába, úszkáljanak ott mint magánemberek, aztán utána együtt menjenek étterembe. Bérelniük (lefoglalniuk) ott kell helyet maguknak.

Ha az uszodában tényleg úszni akarnának, akkor tökmindegy, hogy kihez vonzódnak és hogy milyen szervezésben vannak: hogy egy egyesület hívta oda tagjait, vagy csupán éppen akkor egyszerre eszükbe jutott oda elmenni.

2017. febr. 24. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!