Ez a "luxusadó" miért vesszőparipa a baloldalon?
Figyelt kérdés
Én még emlékszem, 2010 előtt én luxusadót fizettem az autóm után, pedig nem egy elnöki limuzinom volt, még csak prémium márkás sem volt.
De, luxusadót fizettem utána,mert a balos kormány szert ez már burzsoá szint volt.
Szóval, a baloldalnál ez a luxusadó valami vesszőparipa, amivel a kicsit jobb módú középosztálybelieket lehet jól megfejni.
Miért nem lehet hagyni élni azokat az embereket, akiknek több jut, mint egy panellakás és egy 16 éves Suzuki?
2017. febr. 19. 11:37
1/10 anonim válasza:
Botka tegnap azt mondta, hogy céljuk a vagyoni egyenlőség.
2/10 anonim válasza:
Mert az igaz, hazaszerető Magyar nem zsákmányolva ki a honfitársait, ezért elég neki egy panellakás, a 16 éves Suzukival. Aki ennèl többre vágyik az egy mocskos-zsidó-sorosbérenc-kapitalista-hazáruló stb.
3/10 anonim válasza:
Megint a régi nóta, lesznek "egyenlőek" és lesznek a "még egyenlőbbek"!
4/10 anonim válasza:
Gondolom az nem zavar, hogy a fidesz megemelte az autókra a luxusadót, csak teljesítményadónak hívja. :-D
5/10 anonim válasza:
(a duplázott jövedéki adó az üzemanyagokon gondolom szintén nem érint)
6/10 anonim válasza:
Botka teljesen új számomra, így nem tudom, hogy igazat mond-e vagy ő is hazudik, mint Orbán
7/10 anonim válasza:
Azért, mert a magyar társadalom kőkommumista. Nekik lehet lopni, de ha valaki jobban él - törvényesen -, akkor az már halálos bűn.
8/10 anonim válasza:
Hahaha, ha az MSZP bevezeti a luxusadót akkor sírtok ha a Fidesz dupla annyit beszed mondjuk "környezetvédelmi hozzájárulás" néven akkor örömmel mentek befizetni... na ilyen a magyar BIRKA muhahaha!
9/10 anonim válasza:
8#
A környezet védelmére - még ha csak a neve az - még jogosnak is találom a pénzt. De azért fizetni, hogy jobban élek az alkesz parasztnál...
10/10 anonim válasza:
# 9/9 Időpont ma 18:48
Azért az alkesz paraszt és az 50 millás ingatlan között vannak még rétegek akiknél nem volt baj ha jobban éltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!