Az "olimpiapártiak" miért tartanak ennyire egy népszavazástól, ha valóban ők vannak többségben?
Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 04:20
1/8 anonim válasza:
Mert tudják, hogy nincsenek többségben.
A többség egyáltalán nem akar itt semmiféle olimpiát.
Nem akar az ország a görögök, brazilok sorsára jutni, pár napos ereszd_el_a_hajamat miatt.
2/8 anonim válasza:
"Nem akar az ország a görögök, brazilok sorsára jutni"
A mai Magyarországon tapasztalt afrikai nyomorhoz és állapotokhoz képest a görögök, brazilok sorsa fejlődés lenne.
3/8 anonim válasza:
"Afrikai nyomor" xD nem túlzás kicsit?
4/8 anonim válasza:
Afrikai szintű magyarország, nem akar senkeni népszavazást... Ennyi demagóg hülye hozzászólást!
Olimpia párti vagyok! Legyen róla szavazás!
5/8 szántóvető válasza:
a fidesz tart a népszavazástól,ennyit sem értesz az egészből?
6/8 Estádio de Felchút válasza:
Én csak azt nem értem, mit kell ezen pörögni...
Megmondjuk a nobnak, mennyiért csináljuk meg, ők kifizetik az utolsó fillérig a költségeket, és megcsináljuk.
Építünk mi űrállomást is, ha a nasa kifizeti.
7/8 A kérdező kommentje:
#6: Hihető. Csak az a baj, hogy ha ez így működne, bármely ország vállalná és egymást "gyilkolnák" a lehetőségért. Viszont a NOB nem jótékonysági intézmény, nekik ez valóban jó üzlet.
2017. febr. 19. 13:23
8/8 anonim válasza:
A nob is rak bele pénzt rendesen. Az események is az ország több városában lennének megrendezve. Azaz egy sor olyan létesítmény épülne amire másképp évtizedeket kell még várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!