Mit szóltok ehhez a facebookos Orbán népszerűségi felméréshez?
Toronymagasan vezetnek az egyesek... Jön jövőre a Fidesz bukta végre, ez azt jelezheti előre?
Mivel nem reagáltál semmire megismétlem a kérdéseim, ezúttal leegyszerűsítve, hogy még egy magadfajta hívő is megértse.
1. Mikor mondtad, hogy kedvelem Kádárt?
2. Ha Kádár urizálása zavart Orbáné miért nem?
3. Mi a véleményed arról, hogy a királyod úgy osztogatja a milliárdokat a haverjainak, mint a cukorkát?
4. Ha nem szeretted a kommunizmust miért támogatod a legtöbb kommunista módszert alkalmazó pártot? (népbutítás, demagógia)
Amennyiben nem tudsz válaszolni a kérdésekre inkább ne égesd magad tovább.:D
7.57.
Banán fele időben nekem is jutott, sorban állás után. Volt, hogy pont előttem fogyott el. és olyan is volt, hogy a zöldséges FÉLRETETT nekem, mert tudta, hogy kis csecsink van, legyen a gyereknek. Bár lehet, hogy a saját magának félretettet adta a gyereknek, és azzal korrumpálhattam, hogy az utcán is köszöntem neki, nem csak a boltban.
A kérdésre: én sem vagyok a fészbukon. És sok más olyan sincs ott, akik nem szeretik kirakatban, mutogatásba élni a hamis életüket.
Szerintem annyit ér egy fb-os felmérés, mint maga a fb. Semmit.
"1. Mikor mondtad, hogy kedvelem Kádárt? "
Te tettél erre utaló kijelentést. Pl. mikor az elvtársad többek között ezt írta: "Sajnos Jani bácsinak csak egy hokedlije volt,és nagyon szerette a krumplilevest....Egyébként Ő volt a 20. század legkedveltebb magyar politikusa.", az erre adott válaszomra azt írtad: "Ne mellébeszélj, érvelj! Cáfold meg amiket állítottunk! Így csak nevetségessé teszed magad." Így többes számban, elvtársi egyetértésben. Tehát ne hazudj, ne tagadj, vállald a véleményedet.
"2. Ha Kádár urizálása zavart Orbáné miért nem? "
Nem zavart Kádár urizálása, az általa elkövetett bűnök zavarnak, és annak mentegetése, relativizálása. Egy ország vezetője éljen jól, lakjon villában, járjon Mercedessel, ez nem bűn, és nem kell eljátszania hogy úgy él, mint az átlag.
"3. Mi a véleményed arról, hogy a királyod úgy osztogatja a milliárdokat a haverjainak, mint a cukorkát?"
Nincs királyom, IV.Károly volt az utolsó magyar király, 1918-ig. Akkor még nem éltem. Ha esetleg a miniszterelnökre céloztál, és valami törvénytelenségről van tudomásod, feltétlenül tegyél feljelentést, ezt én is mindenképp támogatom.
"4. Ha nem szeretted a kommunizmust miért támogatod a legtöbb kommunista módszert alkalmazó pártot? (népbutítás, demagógia)"
Sosem támogattam, és nem is fogom se az utódpártot, se azzal szövetkező, arról leszakadó, azzal összenövő semmilyen formációt támogatni. (Bár '90-ben az szdsz-re szavaztam, mentségemül szolgáljon, hogy nem láthattam, mivé lesz 4 év leforgása alatt.)
1. Nem tudsz vitázni öcsi. Mikor mondtam, hogy igaz, amit írt? Azt mondtam, hogy cáfold meg őket/engem (és nyilván nem erre a vicceskedő hozzászólásra értettem elsősorban), amire azóta se voltál képes egyébként.
A véleményem pedig már milliószor elmondtam, de leírom még egyszer. Megvetem mind Kádárt, mind Orbánt, mert sokkal több kárt okoztak az országnak, mint hasznot, de Kádárt egy tehetségesebb politikusnak tartom.
2. Ha nem zavart Kádár urizálása akkor ne érvelj Kádár urizálásával. Tipikus fideszes, lassan belegabalyodsz a saját hazugságaidba.:D
3. Erre nem válaszoltál, úgyhogy "Mi a véleményed arról, hogy a királyod úgy osztogatja a milliárdokat a haverjainak, mint a cukorkát?"
4. Nem az utódpártokra vonatkozott a kérdésem, hanem a kommunista módszereket alkalmazóakra, ebben pedig élen járnak orsósék. De ha már az utódlásról beszélünk, az nem zavar, hogy a párttagok jelentős része ex KISZ-titkár?
Öcsizd az elvtársaidat, nem őriztünk együtt ludat.
Bár megint bebizonyosodott, hogy galambbal sakkozni időpocsékolás, én válaszoltam, ha nem értesz belőle, fuss neki újra, vagy vess magadra.
Ugyanakkor igyekszem megőrizni a humánus énemet, eléggé megviselheti a magadfajtát az, hogy igencsak esélyesnek tűnik a 2018-as 2/3, zsinórban a harmadik.
19.57.
A kommunista módszerek közöttiek voltak pl. a másik leöcsizése, leorsósozása is, ugye? Ezzel degradálni a tények helyett a másikat.
A kisztitkározásról szólva pedig ég és föld, hogy valaki egy mezei alapszervezetnek volt a titkárja, akit 25-30 ember "választott" meg, mert más nem vállalta el, vagy függetlenített, főállásó kisztitkárról beszélünk. Csak azért mondom, mert sokan azt hiszik, hogy ugyanaz, pedig dehogy.
Facebook felmérésre hivatkozni, van még ennél lejjebb?
Túrórudi: Bebizonyítottad, hogy igazi fideszes vagy, ha szorul a hurok akkor kitérünk a válasz elől és elkezdünk félrebeszélni, igaz-e? Zsák a foltját megtalálja. Hát öcsém, most beégtél. Ha nem tudsz mit válaszolni miért teszed magad nevetségessé?:D
Előző: Nem, ezek nem voltak kommunista módszerek. Én többek között "a Párt mindenek előtt" politikára gondolok, illetve a népbutításra, demagógiára. A nép barátjának állítják be magukat orbánék is, de közben orrba-szájba lopják az állami vagyont.
"A kisztitkározásról szólva pedig ég és föld, hogy valaki egy mezei alapszervezetnek volt a titkárja, akit 25-30 ember "választott" meg, mert más nem vállalta el, vagy függetlenített, főállásó kisztitkárról beszélünk. Csak azért mondom, mert sokan azt hiszik, hogy ugyanaz, pedig dehogy. "
Nem rémlik, hogy kisztitkároztam volna, nem azzal van a bajom, amit régen csináltak vityaék, hanem azzal, amit most csinálnak. Itt túrórudi érvel a múlttal, ugye ő nem szavaz a csúnya emeszpére, mert a komcsik utódpártja. Szerintem ez szánalmas gondolkodásmód.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!