Bumbi02 kérdése:
A magyar gárda hagyomány örzö egyesület lenne?
Figyelt kérdés
Vona Gábor nyilatkozta: A Magyar Gárda 2006 ősze után alakult mikor ugy érezték hogy ki vannak szolgáltatva egy kormányzati terrornak.
hol van ebbe a magyar hagyományok örzése?:)
2010. máj. 8. 17:18
41/41 A kérdező kommentje:
és nem olyan egyenruhát hordanának ami sokakat zavar..."
Engem meg a sötét bőr zavar. Nem vagyok rasszista, de amikor egy csapat putris cigány megy el mellettem, összeszorul a gyomrom. Ellenben ha egy csapat punk/skinhead/egyenruhás gárdista keresztezi az utam - magyarként - teljes biztonságban érzem magam.
tudod én mind2-t tartok.. ameikeket felsoroltad...
de ez az árpádsáv csak polgárpukkasztás, nem ettől azok akik, vehetnének fel Hollós sapkát mátyás jelére emlékezve vagy akármi.... csak ezzel lehet idewgesiteni a másikat..ennyi.
2010. máj. 8. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!