Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik lenézik a közmédiát,...

Akik lenézik a közmédiát, hogy rengeteg pénzt emészt fel, és senki nem kíváncsi rá, azok mit szólnak ahhoz, hogy a tévé és rádiós piacon 46,5% a közmédia közönségaránya?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon népszerű a Petőfi Rádió, a Kossuth Rádió, a Duna TV, a legnézettebb hírcsatorna az M1 (igen, népszerűbb, mint az ATV és a HírTV).

2017. febr. 11. 19:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem csak ennyit tudok Juhász Péter ellen mondani, csak egyszerűen nem bírtam ki, hogy ezt ne tegyem hozzá.

Na nehogy már ez a senkiházi Juhász Péter legyen itt az etalon, a 0,5%-os megmondóember, aki csak fütyürészni tud Orbánra, Putyinra, a 150 fős elzüllött hippi közönségével képes megzavarni 30-40 ezer ember nemzeti ünnepét.

Ha annyira be akar tenni Orbánnak, tessék kivinni dupla annyi embert, mint aki elmegy Orbánt meghallgatni.

Egyébként legalább ne hívott volna rendőrt azokra, akik utána csak viszonzásképpen, a saját tüntetését fütyülték volna ki, mert ez így nagyon gáz.

Nem tett még le semmit az asztalra, hacsak nem az elszívott füves cigije végét, SEMMILYEN KONSTRUKTÍV TEVÉKENYSÉGET NEM VÉGEZ.

Vádaskodik, de nem lehet tudni, hogy igaz-e vagy nem.

Ilyen emberekre akarnád bízni az országot, aki így gondolkozik, hogy szétosztja a vagyonát, bútorait ingyen, hiszen épp nincs rá szüksége, utána meg a facebookon kéreget, hogy dobjanak össze neki bútorra valót, mert nem tud kijönni a milliós képviselői fizetéséből?

Ha ennyire tud fütyülni az oroszok és az atomerőmű ellen, akkor én kikötném tőle a gonosz autoriter putyinista gázt, és a gyarmatosító atomerőművel megtermelt energiát, lehet napelemet felszerelni, ha azt mondja, hogy az a jövő, lehet szélforgót felszerelni a tetőre, csak én nem tudom mit fog majd csinálni, ha nem fúj a szél, nem süt a nap, talán a sötétben röhögcsél azon, hogy milyen hülyeséget mondott egy fideszes, hogy éjszaka is kell áram?

Esetleg lítiumos vagy ólomakkukban tárolja az áramot, amik kétévente tönkre mennek? Na, és akkumulátorokról használja a villanytűzhelyet, arról szárítson hajat.

Van ez is ugyanakkora balliberális ökör, ha nem nagyobb, mint a Gyurcsány és az összes többi.

2017. febr. 11. 23:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

# 21/21 Időpont ma 23:06

Demagógia ötös, gondolkodás egyes, saját gondolatok egyes. Pedig el se olvastam.

2017. febr. 11. 23:10
 23/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elolvastad, csak nem akarsz/tudsz rá válaszolni, csak az eszedet játszod, hogy fideszbirkák írását te nem olvasod, de, dehogynem....
2017. febr. 11. 23:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tett még le semmit az asztalra, hacsak nem az elszívott füves cigije végét, SEMMILYEN KONSTRUKTÍV TEVÉKENYSÉGET NEM VÉGEZ. "

kb 40 megnyert pere van a kormánymédiák ellen, annyira mocskolják és hazudoznak róla. Olvasgass egy kis K-monitort, meg direkt36-ot és meglátod milyen ügyek mellett áll ki. A magyar emberek pénzét védik a kormánytól. Füvesezheted, de az utóbbi 5 évben senki nem tett annyit az országért mint ő.

2017. febr. 11. 23:21
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

# 23/24 Időpont ma 23:11

Ezek szerint olvasás nélkül is eltaláltam minden egyes szavad. Kínos :-D

2017. febr. 11. 23:55
 26/28 A kérdező kommentje:

Én addig örülök, amíg ilyen nagyszerű politikusok vezetik az ellenzéket, mint a Juhász Péter és a Gyurcsány, amíg ilyenek politizálnak, teszik a dolgukat, addig nem igen lesz a Fidesz leváltva. Tehát ez nekünk csak jó.

40 pert megnyert? Akkor mégsincs Fidesz-kéz alatt az ügyészség? És nekem mi hasznom van ebből?

Az Együtt, az LMP, és a Párbeszéd az RTL híradók sztárja, minden nap feljelentenek, mindig mutatják, mégis pár %-on állnak, biztosan az előző rendszerből hozták magukkal ezt a nagyszerű feljelentés-mániájukat.

2017. febr. 12. 10:41
 27/28 anonim ***** válasza:

# 26/26 Időpont ma 10:41

Tehát az a kommunista, akik nem hagyják, hogy a neokomcsik hazudozzanak róluk? Elmebeteg vagy-e?

2017. febr. 12. 13:21
 28/28 anonim ***** válasza:
Neked ebből annyi hasznod van, hogy még van pár ember aki védi a közös pénzből a kormányt. Felügyelik hogy a közpénz a közre legyen elköltve, ne jachtokra, meg luxusutakra, és az ország vagyona, ne fideszes kezekben kössön ki. Ez utóbbi mondjuk nem sikerült, mert mindent elloptak mára. Úgyhogy ha te nem tudtál lopni, akkor tőled is ellopták.
2017. febr. 12. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!