Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz egy fiatalok nélküli...

Mi lesz egy fiatalok nélküli országgal?

Figyelt kérdés
Rengeteg helyen olvasom, hogy gyakorlatilag menekülnek a fiatalok az országból. Röpködnek a számok. Havi 5000 és 20000 közé teszik a becslést. Én is ezt látom, a haveri körömből már csak én vagyok egyedül itthon.

2017. febr. 11. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8-as a jelen helyzetben ettől nem kell félni,ugyanis túlnépesedés van.

Ha Európából elfogynak a bevándorlók,akkor majd jönnek a dél-kelet-ázsiai országokból a fiatalok,ott rengetegen vannak.

Amíg túlnépesedés van,én ilyesmitől nem félnék.

Ha meg elfogynak az emberek,akkor megszűnik a kapitalizmus,ennyi.

2017. febr. 11. 15:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát elég optimisták vagytok az biztos. :D

Bár mintha páran félreértették volna a kérdésem.

Ha Magyarország összlakosságának 80%-a kínai lesz vagy arab, vagy nem tudom mi. Akkor azt már nehezen lehetne nevezni Magyarországnak.

Egyébként meg nem igazán akar idejönni senki se. Azt hiszem legutoljára a háború sújtotta ukrajnai területekről próbálkoztak idecsábítani a munkaerőt. De ők se jönnek. A magyar fiatalok viszont nem maradnak.

2017. febr. 11. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Most nyugatról próbáljuk idecsábítani azokat a népeket akiknek elege van a migránssimogató degenerált kormányukból
2017. febr. 11. 21:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem egy-egy ország problémája, hanem nagyjából Európáé. Hiszen a Föld lakossága, 7 milliárd körül van és csak nő. Az európai, vagy ha úgy tetszik a "fehér emberről", ez nem mondható el. Törvényszerű a változás, de azért ez egy lassú folyamat lesz. Egyébként már a mai magyaroknak sincs sok közük az ősmagyarokhoz, hiszen 1100 év alatt, sok nációval "keveredett".
2017. febr. 11. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!