Mi lesz egy fiatalok nélküli országgal?
Figyelt kérdés
Rengeteg helyen olvasom, hogy gyakorlatilag menekülnek a fiatalok az országból. Röpködnek a számok. Havi 5000 és 20000 közé teszik a becslést. Én is ezt látom, a haveri körömből már csak én vagyok egyedül itthon.2017. febr. 11. 08:57
1/14 anonim válasza:
Ha 2018-ban győz a demokratikus ellenzék, mind visszajön!
2/14 A kérdező kommentje:
Kétlem. :D
Alapjaiban az ország hangulatával vannak problémák.
És a lakhatás is egyre rosszabb helyzetben van.
2017. febr. 11. 09:09
3/14 anonim válasza:
Elöregszik, fogy, megtorpan a fejlődés.
4/14 anonim válasza:
Nem lesz hisztizés, nyűglődés meg nem lesz nemakarás. Nagy veszteség, mi?
7/14 anonim válasza:
Összességében tudom hihetetlen de Magyarország még ebből a szempontból egész jól áll a kelet-európai blokkot nézve. (ha nálunk "menekülnek" akkor mit csinálnak Romániában ahol 2-5 millióra teszik azoknak a számát akik már külföldre mentek)
A kivándorlás + a születések alacsony száma a lakosság elöregedéséhez vezet. Ez gazdaságilag nem épp optimális de pl. bevándorlással lehet pótolni a hiányzó munkaerőt esetleg gépesítéssel is megoldható ha van hozzá tőke.
8/14 anonim válasza:
Az igazság az egész Európába ez van. CSak miért nem érezni ezt nyugaton? Mert közép és kelet európai emberek oda települtek át így nincs "hiány" Ha nem nyitották volna meg a kapukat akkor anglia meg a brittek messze nem ilyen virágzó ország lennének. Gyakorlatilag Angliába kétmillió legyel átment meg még vagy 2 millió inenne onnan.... Senki nem teszi fel ilyenkor a kérdést h hova kell ennyi ember? Mert angliába se szaparodtak kellőképen, így megoldották azzal rövid távon h megnyitották európa kapuit. A Gond majd ott kezdődik, h már nincs ki áttelepüljön a nyugati országokba, mert itt egyre kevesebb az ember, így értelemszerűen a szaporodás is csökken és egyre kevesebb embert tudnak majd elszipkázni nyugatra Az IGAZI GONDOK MAJD EZUTÁN KEZDŐDNEK!!!
9/14 anonim válasza:
Megpusztul, mint a mókus az erdőtűzben.
10/14 anonim válasza:
fiatalokból van utánpótlás nem kell aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!