Egy olyan rendszer ahol csak robotok dolgoznak és az emberek csak ülő munkát végeznek és univerzális bért kapnának vagyis aki nem dolgozik annyi pénzt kapna hogy meg tudd élni belőle nektek tetszene?
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre,mert valahol olvastam hogy valamelyik országban ezt akarják bevezetni.
A válaszotokat előre is köszönöm. :)
11- a számból vetted ki a szót németországban is láttam ilyet és nagyon tetszett az ötlet..
Egyszerűen a magyar emberek nem képesek új dologra nyitni inkább veszekednek egymással. :( :)
Én örülnék neki.
Ez azoknak az egyszerű embereknek nem tetszik,akik szolgalelkűek,szeretik kidolgozni a belüket is a semmiért.
Én örülnék,ha lenne ilyen.
És igen,bevezetnék ettől függetlenül is születésszabályozást.
Más gyereket ne a gyermekteleneknek kelljen eltartani.
Mondjuk 3 gyerekig adnék ilyen juttatást fejenként,onnantól,aki több gyereket akar,majd tartsa el saját maga!
Utolsó teljesen egyetértek veled. Csak egy meglévő rendszert már nehéz felváltani,mert az emberek ebbe születek bele és nehezen tudnak mást elképzelni.
Ha így gondolkozunk akkor a nyugati országokhoz nagyon elfogunk maradni így is elvagyunk de így még jobban!
És a termelés is nagyobb lenne mert egy gépet lehet üzemeltetni 20-22 órát míg egy embert lehet addig dolgoztatni.
De mire ez a nagy felháborodás ha a hódítások is erről szólnak hogy, a meghódított népet dolgoztatják már nem kell hódítani csak gépek kellenek akik elvégzik helyettünk a piszkos munkát.
Röviden ennyi... :))
Ez a jövő...lehet nyafogni de ha körülnézünk akkor látjuk , hogy erre tartunk.
Igen nekem tetszene, nem is értem , hogy ez miért nem tetszik valakinek, hisz azt csinálhatna egész életében amit akar.
17-es Ez nem annyira utópisztikus marhaság mert, sok országban ezért rúgtak ki sok munkást mert a tőkésnek már nem éri meg foglalkoztatni a gyárban a dolgozót! :)
Ez egy idő után elkerülhetetlen lesz mert a technológia fejlődik a leggyorsabban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!