Biztos hogy szükséges ez a kettős állampolgárság?
én egyetértek a kérdezővel..
tegyük fel, megadjuk nekik az állampolgárságot, és a szavazati jogot mondjuk 2 év helyben lakáshoz, a szociláis ellátórendszerhez való jogot meg itteni adófizetéshez kötjük... így nem a kevés adóbevétel oszlik még több felé..
DE: okés h szép gesztus, de attól még ők ott fognak élni.. a gyerekekik ott fognak élni.. az unokáik is ott fognak élni.. és tudom hogy ezt sokan nem akarják elfogadni, de Erdély Romániáé, és a magyar nemzet fiai, egy egész kicsit kisebbség kivételével asszimilálódni fognak..
Látom már le is komcsiztak és nem vagytok képesek racionálisan gondolkozni sokan.
Felteszek egy egyszerübb kérdést.
Irjátok le 3 pozitiv hatását a külföldi magyarokra nézve a kettős állampolgárságnak!(nem érdekelnek ezek a romantikus megjegyzések hogy egy nemzet vagyunk, összetartozunk, kettős állampoilgárság nélkül is összetartozunk)
Várom az elönyeit a kettős állampolgárságnak..
magyarországnak a kárpát medencei országokkal alapjáraton vna egy kis konfliktusa az olyan miatt akik területi revizioban gondolkodnak, de leirom megint:
Irjátok le 3 pozitiv hatását a külföldi magyarokra nézve a kettős állampolgárságnak!(nem érdekelnek ezek a romantikus megjegyzések hogy egy nemzet vagyunk, összetartozunk, kettős állampoilgárság nélkül is összetartozunk)
Várom az elönyeit a kettős állampolgárságnak..
Eddig még egyet se sikerült...
pozitív hatás szükséges??? eszerint szerinted a külföldi magyaroknak csak azért kell újra a magyar állampolgárság mert az önös érdekeikhez szükséges?Akkor az már régen rossz ha nem csupán az elveik miatt veszik fel a magyar állampolgárságot hanem ilyen olyan hátsó szándék miatt.Ne magadból indulj ki!Belőled kinézem ha délvidéki lennél biztos csak az lebegne a szemed előtt hogy könnyebb lenne utazni.Ők jelenleg kényszerből olyan állampolgárok amilyenek.
Amúgy gondolom te ellenük szavaztál évekkel ezelőtt.Végig mernél menni Székelyudvarhelyen egy olyan transzparenssel hogy "Nemmel szavaztam a kettős állampolgárságra" ?
Nem szavaztam nem-el anno, nem is szavaztam (mer még 17 vagyok, kössetek bele)
és most hogy igy kérdezed, vállalnám hogy ellenzem ezt az egészet... mert védhető az álláspontom.. de a kettős állampolgárság egy papir forma akkor csak ami leirja hoygy ök magyarok, hogyha nincs semmi pozitivum benne számukra? egy papir miatt tartoznának a nemzethez? nem. aki magyar az magyar, és aki magyar az magyarnak tartja magát akkoris hogyha erről nincs papirja... ennyi. és fölösleges eröltetni ezt a papirt hogyha ez konfliktusokat eredményez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!