Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos hogy szükséges ez a...

Bumbi02 kérdése:

Biztos hogy szükséges ez a kettős állampolgárság?

Figyelt kérdés
Egyrészt nem látom értelmét hogy menynivel lesz ez jobb a külföldi magyaroknak.. másrészt slota nyilatkozata se figyelmen kivül hagyandó miszerint szlovákia katonai konfliktusnak is tekintheti a kettős állampolgárság megadása...végülis abba igaza van h németek is igy kezdték a háborut...
2010. máj. 7. 21:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
30%
Ez az egész kettős állampolgárság csak egy szimbolikus hókuszpókusz. Belegondoltam, ha mondjuk erdélyi magyar lennék, igényelném-e. Nem, mert minek. Mit nyerek vele? Szavazati joggal ugye alapból nem jár, csak ha Magyarországon élek, de ha járna is, akkor se utaznék azért ide. Útlevélhez nem kell,mert nekik is ugyanolyan van. Mi másra kellhet még a magyar állampolgárság?
2010. máj. 7. 22:48
 12/38 anonim ***** válasza:
2010. máj. 7. 22:51
 13/38 anonim ***** válasza:
81%
JOGUK VAN MAGYARNAK LENNI!!!!Minden mas bevandorlo lehet kettös allampolgar csak a magyar nem?Szegyenletes ilyen kerdest feltenni is!!!
2010. máj. 7. 23:02
 14/38 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdező

Ők is a magyar nemzethez tartoznak. Szó sincs választójogról. A kettős állampolgárság a 9 felé hasogatott magyar nemzet összetartozását kívánja erősíteni. Ezért kell megadni minden határon túli magyarnak aki kéri.

EGY NEMZET VAGYUNK

Ha te ezt nem érted, akkor nem lehet veled mit kezdeni. Nem éri meg vitatkozni se, mert nem értjük egymást. Te nem érted, hogy nekem miért fontos ennyire a nemzet összetartozása, én meg a te materiális kozmopolita világnézetedet nem értem. Alapvető értékrendbeli különbség van köztünk.

2010. máj. 7. 23:02
 15/38 anonim ***** válasza:
70%
Össze kell tartani!!!
2010. máj. 7. 23:07
 16/38 A kérdező kommentje:

EGY NEMZET VAGYUNK

Ha te ezt nem érted, akkor nem lehet veled mit kezdeni. Nem éri meg vitatkozni se, mert nem értjük egymást. Te nem érted, hogy nekem miért fontos ennyire a nemzet összetartozása, én meg a te materiális kozmopolita világnézetedet nem értem. Alapvető értékrendbeli különbség van köztünk.

és ők ettől lesznek magyarok? ettől leszünk egy nemzet? nem. attól hogy ők magyarnak vallják magukat... ez csak papir forma lenne.. ez nem cserbenhagyás lenne h ha nem foglalkoznánk a kettős állampolgársággal... fölösleges az egész..

2010. máj. 7. 23:50
 17/38 anonim ***** válasza:
37%
Hiányzik a fenét! Támogassuk a kintieket,mikor ITT SINCS PÉNZ CSAK MUNKANÉLKÜLISÉG?jöjjenek ide és az itteniek elől vegyék el azt a hangyányi munkahelyet is?Tudom köcsögség amit írok,de ez az igazság,nem az emberekkel van bajom hanem a gazdasági helyzettel,ha jobb lenne én sem gy gondolkodnék.
2010. máj. 8. 00:18
 18/38 anonim ***** válasza:
88%

Meg kell adni nekik!Én azon hüledezek hogy ez ellen valaki kifogással tud élni.Mit szólnak mások?Kit érdekel!?.. az állampolgárság az adott egyénre és az adott országra vonatkozik csak.

Csak egy papír?A diploma is csak egy papír de ha nincsen ilyen "papírod"akkor kenheted a hajadra a hatalmas tudásod...

Amúgy említették Németországot.Nos ő azokat az 1.vh után elcsatolt területeire tartott igényt ahol 80-90%ban Németek éltek. Horthy volt a közvetítő.Mondta a lengyeleknek hogy bölcs dolog lenne ebben engedni a németeknek de azok elkezdtek keménykedni"ha valamit akarnak a németek ,jöjjenek ide ha mernek!3hét alatt Berlinben leszünk"

2010. máj. 8. 00:34
 19/38 anonim ***** válasza:
67%

22:11 es

Nem Slota az államfő hanem Gasparovic

Ha ennyire vagy képben,ennyire is érdemes odafigyelnünk rád..

2010. máj. 8. 00:37
 20/38 anonim ***** válasza:
46%
Akármennyit nyivákol a bolsevik kérdező és a vele egy húron pendülő bolsi válaszolók, lesz kettős állampolgárság. Úgyhogy fölösleges a vita. Drága komcsik, tetszettek volna választást nyerni :))))
2010. máj. 8. 02:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!