Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi hajléktalan a...

Miért van ennyi hajléktalan a budapesti aluljárókban?

Figyelt kérdés
Ma vasàrnap délután arra jàrtam és lementem a Kàlvin téri aluljáróba, hogy àtsétàljak a Ferenciek felé. Elképesztő látvány fogadott. Mindenhol végig a falak mentén leterített rongyok, koszos ruhàk, ételmaradékok, üvegek. Úgy nézett ki, mint egy hàborús övezet... Koszos matracokon, àgybetéteken emberek aludtak vagy guggolva, fekve beszélgettek, ittak. Nem egy kimondott helyen, hanem végig körben az aluljáróban. Borzalmas volt esküszöm nektek... Nem fogok hazudni, legalább 30 ember volt ott. Felnőtt fiatal férfi létemre legszívesebben sírni lett volna kedvem. Ez lenne ma Magyarország 2017 február elején? Miért van ez? Miért nincs erre megoldás? 12 éve lakom a fővárosban, de ilyet még nem láttam. Egyre több ember él az utcán ezek szerint? Miért? Hisz állítólag fejlődünk. Tényleg olyan volt, mint ha hàború után járnánk vagy hasonló. Nem tudom kiverni a fejemből...

2017. febr. 5. 17:25
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Nem sokon múlott 2009 ősze után, hogy nem kerültem én is az utcára, amikor már nem tudtam fizetni a csökkenő majd megszűnő munkabárből a többszörösére emelkedtt lakás fenntartási áarkat, pedig még kölcsönt se vettem fel soha! Azóta minden rendeződött és már megint tudok kicsit félre tenni, mint előtte is. Csak az a 2005-től 2010 ig tartó időszak volt életveszélyes, amikor annyi rengeteg hajléktalan elözönlötte az utcákat és az aluljárókat. Amikor elkezdtek külföldre menekülni az itthoni éhenhalás elől ember tömegek.
2017. márc. 14. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!