2024-ben Magyarország erősebb gazdasággal rendezhet Olimpiát, mint a görögök 2004-ben?
2004-ben 240 milliárd dollár volt a görögök gdp-je. Nekünk előreláthatólag mennyi lesz 2024-ben? 170 milliárd dollár?
Tudom, hogy ezt nehéz megmondani, és ha a gdp ppp-t nézzük, akkor jobb a helyzet, de nekünk mennyivel lenne fájdalmasabb 2024-ben Olimpiát rendezni, mint a görögöknek?
Egyébként a következő 30 évben mégis mivel lesz jobb nekünk? Lesz 8 millió az ország népessége, aminek a fele nem is magyar.
Akkor mivel lesz könnyebb? Több lesz a nyersanyagunk, olcsóbbak lesznek az energiaárak, vagy mitől lenne könnyebb mondjuk 30, de akár 50 év múlva Olimpiát rendezni?
Nem tudom miért írják a kérdezők az olimpiát nagybetűvel, de mikor odaáig jutok, azt gondolom:
-vagy túl sok habonyista lelkesedést szívtak magukba a trollképzőben
-vagy rossz szakmunkába jártak.
"Egy olimpia sokkal nagyobb biznisz..."
Ezzel egyetértünk. Az uralkodó réteg számára hatalmas biznisz, az istenverte népnek meg marad a szar a nyakában.
ott a kérdésben a válsz.
a magyar gazdaság sokkal kisebb, mint a görög, és az is nagyon megsínylette az olimpia rendezést...
4.: És mi a garancia, hogy korrupciómentesen megtudják rendezni??
Mindenhol rekord méreteket ölt a korrupció, de majd 2024-ben megjavulnak, és megcsinálják az egészet normálisan?
Nem is értem, hogy jutott eszedbe, hogy akár korrupciómentesen is megtudnánk rendezni egy olimpiát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!