Miért hisztizik a Baloldal?
Erre azt tudom mondani,hogy ha zavar,akkor ne nézd.
Van nekünk nagyon jó köztévénk,ahol reggeltől estig hallgathatod,hogy Magyarország jobban teljesít.
Ööö.
Szerinted a Fidesznek van programja? Szerinted a Fidesz nem gyalazza a baloldali partokat?
Miert hisztizel?
Itt csak azt kapod meg, h hisztizel a hiszti miatt te is. :)
Amit mondasz nagyon igaz. Ha a Fidesz "A"-t mond, akkor ők "B"-t.
Azon se csodálkoztam volna, ha az MSZP-sek elindulnak drótvágókkal levágni a kerítést. Például.
Mindig azt kell szidni aki fent van. Én istent szoktam nem a kormányt.
" már egyértelmű utalásokat tesznek arra, hogy Orbán Viktor nem demokratikus vezető, hanem diktátor, és állandóan csak gyalázzák a Fideszt, ennyit tudnak"
Amennyiben a neved mellett az a szám a korod, akkor értlek téged.
Egyébként viktorkád akit óvsz (ki tudja mennyi pénzért) köszönő viszonyban sincs régi önmagával, még a grazi kalandok előttivel sem nemhogy a fiatalkorival.
Gondold át mit jelent a diktatúra és mit a demokrácia (ennek segítek kétféle változata is van, mindegyik mást jelent, annyi segítség hogy '49 és '90 között volt egy ilyen ország is Közép-Európában, most van a Távol-Keleten.)
Ami itt megy az intézményesült maffia, köze nincs a kormányzáshoz.
Nekem már marha unalmas (de leginkább felháborító), hogy a Nép egy része éhenhal egy csomó koldul meg öregek fagynak meg a saját lakásukba az agyondícsért XXI. század második évtizedének a végén, mert egy p tkány banda elvette tőlük az életük munkáját.
Ja, és még valami: Ti miért hisztiztek hogy bejönnek az országba a muszlimok.
Azok látod ősjobberek, és mélyen vallásosak, és illiberálisak. Kezet foghattok velük
Ez folyamatos a fideszes nyekergés kezd rohadt unalmas lenni, tekintve, hogy Vitya szépen aprólékosan elvesz minden politikai hatalmat az ellenfeleitől, ráadásul aki szót mer emelni ellene, az ellen véletlenül a közeljövőben lejárató kampány indul.
Tudom, tudom, jó érzés folyton büdöslibsizni, mert szar az élet, és így legalább van min levezetni a feszültséget, de egy ilyen jobbos országban ez elég röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!