Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisztizik a Baloldal?

Miért hisztizik a Baloldal?

Figyelt kérdés
Miért hisztiznek a baloldali pártok, amikor sem összefogni nem tudnak, sem a programjaikat nem tudják összeegyeztetni, sem egy olyan vezetőt nem tudnak kinevezni, akit mindenki elfogad a baloldalon, és csak annyit tudnak csinálni, hogy ha a Fidesz "A"-t mond, akkor ők "B"-t. És állandóan csak szidják a kormányt, meg már egyértelmű utalásokat tesznek arra, hogy Orbán Viktor nem demokratikus vezető, hanem diktátor, és állandóan csak gyalázzák a Fideszt, ennyit tudnak. Amikor ők még sokkal rosszabbak mint a Fidesz, mert sem összefogni, sem programokat összeegyeztetni, sem hatékonyan kommunikálni a nép felé az elképzeléseiket nem tudják? Már nagyon unalmas hogy állandóan minden második mondatuk a Fidesz "bűneinek" a sorolásáról szól.

2017. jan. 31. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Erre azt tudom mondani,hogy ha zavar,akkor ne nézd.

Van nekünk nagyon jó köztévénk,ahol reggeltől estig hallgathatod,hogy Magyarország jobban teljesít.

2017. jan. 31. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Talán mert egy normális demokráciában nem kétpólusú a parlament? :-) Hihetetlen, mi?
2017. jan. 31. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Ööö.

Szerinted a Fidesznek van programja? Szerinted a Fidesz nem gyalazza a baloldali partokat?

Miert hisztizel?

2017. jan. 31. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
Mert még mindig a gazdának játszik. Nem tudnak felnőni, és kibújni a birodalmi s3ggből.
2017. jan. 31. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Hát, nézd, ellenzékben vannak, "hisztiznek", ha nemtetszik nekik, amit a Fidesz csinál. Ha nem szelektív a memóriád, akkor emlékezhetsz, hogy ellenzékben, a Fidesz is "hisztizett", elég rendesen. Orbán meg, gyakorlatilag belebetegedett a 2002-es vereségbe, a hatalom elvesztésébe. Ami meg az összefogást illeti: ebben sem teljesített jtúl jól a Fidesz sem, már ha az összefogáson, nem a "szövetségesek" bedarálását, kinyírását értjük (kisgazdák, MDF). A KDNP-t meg hagyjuk, mert annak csak a neve van.
2017. jan. 31. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Miért hisztizel, hogy nem mindenki ért egyet szegény Viktorkával?
2017. jan. 31. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
1%

Itt csak azt kapod meg, h hisztizel a hiszti miatt te is. :)

Amit mondasz nagyon igaz. Ha a Fidesz "A"-t mond, akkor ők "B"-t.

Azon se csodálkoztam volna, ha az MSZP-sek elindulnak drótvágókkal levágni a kerítést. Például.

Mindig azt kell szidni aki fent van. Én istent szoktam nem a kormányt.

2017. febr. 1. 00:27
 8/9 Muráti Emőke ***** válasza:

" már egyértelmű utalásokat tesznek arra, hogy Orbán Viktor nem demokratikus vezető, hanem diktátor, és állandóan csak gyalázzák a Fideszt, ennyit tudnak"

Amennyiben a neved mellett az a szám a korod, akkor értlek téged.

Egyébként viktorkád akit óvsz (ki tudja mennyi pénzért) köszönő viszonyban sincs régi önmagával, még a grazi kalandok előttivel sem nemhogy a fiatalkorival.

Gondold át mit jelent a diktatúra és mit a demokrácia (ennek segítek kétféle változata is van, mindegyik mást jelent, annyi segítség hogy '49 és '90 között volt egy ilyen ország is Közép-Európában, most van a Távol-Keleten.)

Ami itt megy az intézményesült maffia, köze nincs a kormányzáshoz.

Nekem már marha unalmas (de leginkább felháborító), hogy a Nép egy része éhenhal egy csomó koldul meg öregek fagynak meg a saját lakásukba az agyondícsért XXI. század második évtizedének a végén, mert egy p tkány banda elvette tőlük az életük munkáját.

Ja, és még valami: Ti miért hisztiztek hogy bejönnek az országba a muszlimok.

Azok látod ősjobberek, és mélyen vallásosak, és illiberálisak. Kezet foghattok velük

2017. febr. 1. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez folyamatos a fideszes nyekergés kezd rohadt unalmas lenni, tekintve, hogy Vitya szépen aprólékosan elvesz minden politikai hatalmat az ellenfeleitől, ráadásul aki szót mer emelni ellene, az ellen véletlenül a közeljövőben lejárató kampány indul.

Tudom, tudom, jó érzés folyton büdöslibsizni, mert szar az élet, és így legalább van min levezetni a feszültséget, de egy ilyen jobbos országban ez elég röhejes.

2017. febr. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!