Ki a legokosabb ember a magyar baloldalon?
Nekem a mai baloldalról a Brian élete jut eszembe, amikor a Júdea Népe Front, a Júdeai Népfront és a Júdeai Nemzeti Front egymást jobban gyűlölte, mint a rómaiakat. :D
Okos ember a magyar baloldalon??? Tömegek???
Csecsbimbóról még esetleg Kunhalmi Ágika eszembe jut, de talán ennyi... :-)
Karácsony Gergely, Szabó Tímea, Széll Bernadett, Hadházy Ákos, Szigetvári Viktor, Botka László, Bodnár Zoltán, Gyurcsány Ferenc, Szelényi Zsuzsa, Vágó István, Kovács László, bár gőzöm nincs hogy párttag e még.
Arról írtam kiket tartok a legokosabbnak, ne szimpatikusabbnak.
Azt hogy kire nézhetnek a baloodaliak vezetőként akitől remélik hogy be húzza őket az élvonalba, az mindekinek más. Szerintem ezt úgy kéne mindenkinek eldönteni hogy kivel ért egyet és kinek van víziója.
A többiekről nem azért nem írtam mert nem tartom okosnak őket hanem mert nem tudom hogy azok-e. Mert kevésszer hallottam őket , nem elég jelentősek.
Ha így mennek tovább a dolgok, akkor a helyes válasz Vona Gábor lesz!! :D
Egyébként nehéz kérdés, nincs kimondottan okos, karizmatikus emberük. Ez az egyik legnagyobb oka, hogy le vannak maradva. Lehet mondani Karácsony Gergőt, meg Hadházy-t, Juhászt, de egyiknek se igazán meggyőző a fellépése. Esetleg majd Botka?
Civil értelmiségiekből kellene feltölteni a pártjaikat. Úgy, ahogy behúzták Majtényit köztársasági elnök jelöltnek. Másik példa: tegnap láttam az ATV-n beszélni egy srácot a szegények helyzetéről (Misetics Bálint) ezerszer értelmesebb volt mint mint bármelyik másik vendég a műsorban. De látok lehetőséget a Momentum mozgalmat szervezőkben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!